Πολιτικά Σωστοί Κανόνες για την Κρίση του Μεσανατολικού.

Απευθείας μετάφραση ενός ηλεκτρονικού μηνύματος που έλαβα σήμερα το πρωί. Ειρωνικό αλλά σίγουρα τραγικό.

Κανόνας 1: Στην Μέση Ανατολή, οι Άραβες πάντα επιτίθενται πρώτοι. Οι Ισραηλινοί πάντα αμύνονται. Η αντίδραση αυτή αποκαλείται «Αντίποινα».

Κανόνας 2: Οι Άραβες, είτε είναι Παλαιστίνιοι είτε είναι Λιβανέζοι, δεν έχουν δικαίωμα να σκοτώνουν Ισραηλινούς. Αυτό λέγεται «Τρομοκρατία».

Κανόνας 3: Το Ισραήλ έχει κάθε δικαίωμα να σκοτώνει Άραβες πολίτες. Αυτό λέγεται «Αυτοάμυνα» ή ποιό επίκαιρα «Έμμεση Ζημία».

Κανόνας 4: Όταν οι Ισραηλινοί σκοτώσουν πολλούς πολίτες, ο Δυτικός Κόσμος ζητά ανακωχή! Αυτό λέγεται «Αντίδραση της Διεθνούς Κοινότητας».

Κανόνας 5: Οι Παλαιστίνιοι και οι Λιβανέζοι δεν έχουν δικαίωμα να συλλαμβάνουν Ισραηλινούς στρατιώτες. Ακόμα και αν είναι μικρός αριθμός. Αυτό λέγεται «Απαγωγή».

Κανόνας 6: Το Ισραήλ έχει δικαίωμα να συλλαμβάνει όσους Παλαιστίνιους ή Λιβανέζους θέλει (μέχρι τώρα περίπου 10000 Παλαιστίνιους, 300 παιδία και χιλιάδες Λιβανέζους χωρίς δίκη). Αυτό λέγεται «Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας».

Κανόνας 7: Όταν λέτε το όνομα Χιζμπολλάχ, πάντα να διευκρινίζετε ότι την υποστηρίζουν η Συρία και το Ιράν. Αυτό λέγεται «Ο Άξονας του Κακού».

Κανόνας 8: Όταν λέτε το όνομα Ισραήλ, πάντα να διευκρινίζετε ότι το υποστηρίζουν η Αμερική, η Αγγλία και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες. Που ξέρετε, μπορεί και να το πιστέψει ο κόσμος.

Κανόνας 9: Όταν μιλάτε για το Ισραήλ, μην αναφέρεται τις λέξεις «Κατεχόμενες Περιοχές», «Ψηφίσματα ΟΗΕ», «Συνθήκη της Γενεύης». Αυτό λέγεται «Αντισημιτισμός».

Κανόνας 10: Οι Ισραηλινοί μιλούν καλύτερα Αγγλικά απο τους Άραβες. Για αυτό ακριβώς το λόγο τους αφήνουμε να μιλούν περισσότερο για να μας εξηγούν τους κανόνες 1 ως 9. Αυτό λέγεται «Αντικειμενική Δημοσιογραφία».

Κανόνας 11: Αν δεν συμφωνείτε με τους ποιό πάνω κανόνες ή αν κλείνετε προς την Αραβική πλευρά, αντί της Ισραηλινής, είσαστε ένας επικίνδυνος Αντισιμιτιστής. Θα χρειαστεί να κάνετε δημόσια απολογία, αν εκφράσετε την ειλικρινή σας γνώμη, όπως ο Μελ Γκίμπσον. Αυτό λέγεται «Δημοκρατία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *