Πού χάθηκαν οι άντρες….

Εγύρευκα πολλή τζιαιρό την αφορμή να γράψω κάτι για τις γενέτζιες. Όι για ούλλες αλλα για ενα συγκεκριμένο είδος που κυκλοφορά τα τελευταία χρόνια ανάμεσα μας τζιαι βρίσκεται στην ακμή του στο μικρό μας νησί. Όνομα εν έχω να τους δόκω, δυστηχώς. Σίουρα όμως αμα συνεχίσετε την ανάγνωση εννα τις αναγνωρίσετε.

Είδα μια διαφήμηση για μια καινούργια παράσταση, της οποίας η υπόθεση εν κάτι γκόμενες που γυρίζουν να έβρουν πραγματικούς άντρες στην επαρχία και σε άλλες περιοχές, επειδή οι άντρες που έχουν μες τους κύκλους τους εννεν όπως ήταν παλία.

Γενικά τούντη μαλακία εβαρέθηκα να την ακούω. Εκατάντησε ποίημα, στα χείλη κάθε γκόμενας που εν ξέρει τί θέλει να σου σύρνει την ατάκα «Ε, μα οι άντρες εννεν όπως παλία». Εν κανεί τούτο, εκαταντήσαμε όπου γυρίσουμε να έσιη κάτι που να ασχολείτε με κάποια γυναίκα η οποία δεν βρίσκει ευκαρίστηση που τον άντρα της ή που τους άντρες γυρώ της. Είτε τούτο εν κάτι σειρές του στύλ “Sex and the City”, είτε εν κάτι εκπομπές της Βάνας Πάρπας τζιαι της Ελίτας, είτε εν κάτι περιοδικά όπως το “Cosmopolitan” τζιαι πάει λέγοντας.


Λοιπόν..Απλά τσιακκάρετε πόσα πράματα έσιη γυρώ σας (περιοδικά, εφημερίδες, ένθετα, εκπομπές, σειρές, έργα κλπ κλπ) που να ασχολούνται με τα προβλήματα που έχουν οι γενέτζιες με τους αρσενικούς. Τωρά, συγκρίνετε τα με τον αριθμό των πραμάτων που κάμνουν το ίδιο πράμα, αλλα για τους αρσενικούς. Τζιαι επειδή είμαι σίουρος ότι η σύγκριση εννα σας δείξει ότι ούλλοι ασχολούνται με το τί θέλουν οι γενέτζιες που τους αρσενικούς τελικά, τζιαι το πώς θα έπρεπε να εν οι αρσενιτζίοι, ήρτα εγώ να σας φκάλω ούλλους που την δύσκολη θέση τζιαι να σας φανερώσω την αλήθκεια.

Οι γενέτζιες δεν ξέρουν τι θέλουν, φίλτατοι μου αναγνώστες. Άφηστε τες πως λαλούν ότι ξέρουν, τζιαι κάμνουν τζιαι αναλύσεις, τζιαι επιμένουν στις συζητήσεις. Οι πλείστες, εν έχουν ιδέα τί θέλουν.

Βασικά θα τες εβόλεφκε να εφκαίνναν μοντέλα αρσενικών με ρεμοούτ κοντρόλ, να πατούν ένα κουμπούι τζιαι αυτόματα να αλλάσουν τζιαι να γίνουνται όπως τον θέλουν. Τι μία σκληρός και ατίθασος, την άλλη γλυκός και ευαίσθητος, την άλλη άξεστος και βίαιος, την άλλη ήρεμος και εξυπηρετικός τζιαι πάει λέγοντας.

Να σας πώ τί γίνεται. Η γενέκα, εν το ποιό ανασφαλές όν πάνω στην γή. Απόδειξη το ότι εν θα δείς ποττέ αγελάδα μπροστά που τον καθρέφτη να λαλεί ότι εν πασίης ο κόλος της. Εντάξει τούτο ήταν αστείο ( που να τον έβρουν τον καθρέφτη οι αγελάδες) αλλα όπως τζιαι να εσίη η αλήθεια εν ότι οι γενέτζιες εν ανασφαλείς.

Οι λόγοι εν πολλοί, ανάμεσα τους εν το ότι η κοινωνία περιμένει που τζίνες πολλά παραπάνω, όσον αφορα την εξωτερική εμφάνιση, απο όσα περιμένει που τους άντρες. Που πάνω που ούλλα όμως, εν τα κυκλώματα των μέσων μαζικής εξημέρωσης που εσυγκώψαν τον τρόπο που σκέφτουνται οι παραπάνω γενέτζιες τζιαι βομβαρδίζουν τες συνέχεια με διάφορες μαλακίες για να τους πουλούν προιόντα.

Δείχνουν τους συνέχεια κάτι γενεκάρες ίσια με την πόρτα, οι παραπάνω φτιαγμένες με κομπιούτερ, τζιαι επιβάλλουν τους ότι πρέπει να γίνουν έτσι. Οπόταν μετα πουλούν τους ένα καταραμένο μαλακίες, όπως ζώνες που σε σουζουλίζουν για να κάμεις κοιλιακούς, κρέμες που καράολους τζιαι βουρβουλλάες για να φύουν τα σημάθκια που την φάτσα σου τζιαι χαππούθκια που αμα τα τρώεις παστινήσκεις τζιαι γίνεσαι σαν την πρώην Μις Αργεντινή.

Δείχνουν τους σειρές αβέρτα, με έρωτες, ανεκπλήρωτες αγάπες, λατίνους εραστές με θεληματικά πιγούνια και λέγκο κοιλιακούς, ίντριγκες, πάθη και τα διάφορα γνωστά που δείχνουν στην τηλεόραση.

Σίουρα εν θα κάτσω να αναλύσω γιατί τούτα ούλλα που δείχνουν εν μαλακίες, τζιαι έν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Γενικά δημιουργούν ένα παρανοικό στάτους τζιαι μία ανύπαρκτη πραγματικότητα, την οποία φαίνεται οι γενέτζιες όι μόνο να δέχουνται αλλα τζιαι να υποστηρίζουν. Κοίταξετε..το να γαμίεσε με τον παιδικό σου έρωτα (την στιγμή που λαλείς πως αγαπάς τον άντρα σου) έννεν ρομαντικό ούτε όμορφο. Εν απλά πουτανία. Η σειρά εν η «Βέρα στο Δεξί» (τούτη μου ήρτε) για όσους εν εκάμαν τον παραλληλισμό ακόμα.

Το θέμα εν ότι, η κάθε σείρα τζιαι η κάθε ταινία, εν φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο που να απευθήνεται τζιαι να θέλει να πουλήσει άλλο πράμα. Τζίνο που θέλουν να προωθήσουν, είτε εν στερεότυπο είτε εν απλά ένας χαρακτήρας ή πλοκή μες το έργο, κάμνουν το πολλά κάλα (άλλωστε εν η δουλεία τους). Οι γενέτζιες βομβαρδίζουνται με ούλλα τα πρότυπα αρσενικών που εν μέσα σε ούλλες τες αγαπημένες τους σείρες, σύν τις αγαπημένες γενέτζιες των εν λόγω αρσενικών (που δεν θα τους μοίασουν ποττέ) όποταν στο τέλος της ημέρας απλά συγχίζουνται (όπως τα κομπίουτερ αμα πιάν βάιρους) τζιαι εν ξέρουν τι θέλουν..

Τζιαι ποιοι τραβούν στο τέλος της ημέρας; Εμείς οι κοινοί αρσενιτζιοί που τες ανεχούμαστε..

Το πρόβλημα εν τζιαι σταματά δαμέ όμως. Αντίθετα, δαμέ ξεκινά.

Κάποιοι αρσενιτζιοί, νομίζουν ότι πρέπει να αλλάσουν τον χαρακτήρα τους αναλόγως με το τί θέλουν οι γενέτζιες. Αλλά..επειδή οι γενέτζιες εν ξέρουν ούτε οι ίδιες τι θέλουν..τούτοι οι αρσενιτζιοί εν θα μπορέσουν ποττέ να είναι όπως τους θέλουν οι γενέτζιες. Οπόταν δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος στον οποίο πρωταγωνιστεί ένα ποσοστό απο διάφορες γκόμενες που περιπαίζουν τους γυρώ τους αρσενικούς, τζιε ένα ποσοστό αρσενικών οι οποίοι σπάζουν την κκελλέ τους γιατί ενώ κάθε λλίο αλλάσουν οσμή και σασί όπως τον κουρκουτά μες την παλλούρα, εν καταφέρνουν να φκάλουν τες γενέτζιες που θέλουν.

Ποιό ξεκάθαρα, θωρείς ένα μέρος των αρσενικών να ντύνουνται τζιαι να συμπεριφέρουνται όπως τους καρακίοζιες τζιαι ένα μέρος των γενεκών να ντύνουνται τζιαι να συμπεριφέρουνται πουτανίσιμα τζιαι σκυλλίσιμα. Οι δε αρσενιτζιοί να διερωτούνται τί θέλουν τούτες οι σκρόφες τελικά, τζιαι οι δε γενέτζιες να διερωτούνται γιατί οι αρσενιτζιοί έννεν τζίνο που θέλουν.

Συν, παίζει σημαντικό ρόλο το καινούργιο σπόρ ανάμεσα στες γενέτζιες (που στην Κύπρο φυσικά εν ποιό δημοφιλή που την μάππα,απλά εν underground) το «πόσες χιλόπιττες ετάισες σήμερα;».

Λοιπόν, επειδή οι παραπάνω ενίωσετε το ΑΛΛΑ,εν ξέρετε πως τζιαι γιατί παίζεται, εννα σας εξηγήσω.

Βασικά καποιες γενέτζιες, εκτός που κομπλεξικές τζιαι ανασφαλείς, εν τζιαι ως επι το πλείστον ζηλίαρες. Δηλαδή, εν μπορούν να δούν μιαν άλλη γενέκα μες την παρέα να της κοντέψει αρσενικός. Η πρώτη σκέψη που εννα τους ερτεί εν το «Γιατί τζίνη τζιαι όι εμένα». Οπόταν δημιουργούν ένα άγραφο κανόνα μες την παρέα τους τον οποίο επιβάλλουν η μία στην άλλη (τζιαι τον οποίο οι ίδιες εν παραδέχουνται) τζιαι σύρνουν αβέρτα χιλόπιττες σε όποιον τους κοντέψει.

Τούτο το είδος συμπεριφοράς, φαινομενικά ικανοποιεί τες ούλλες μες την παρέα. Καμία εν φκάλλει αρσενικό, άρα καμία εν έσιη να ζηλέψει που την άλλη. Έχουν λόγους να παραπονιούνται ότι φταίν οι αρσενιτζιοί που εν ξέρουν να τους φερτούν (τζιαι όχι τζίνες που εν κομπλεξικές), άρα μπορούν να διαβάζουν το Cosmopolitan χωρίς κανένα ενδοιασμό (αφού έσιη τες λύσεις σε ούλλα τους τα προβλήματα). Τέλος, προσφέρει τους κάποιά ώθηση αυτοπεποίθησης, του στύλ «Αφού εκόλλισεν μου ένας, σημαίνει είμαι ωραία» τζιαι ολόισια θεωρούν ότι μπορούν να έβρουν τζιαι καλύτερο που τζίνο που τους εκόλλησε. Άμα έν είσαι η Jolie κούκλα μου, μεν περιμένεις να σου κολλήσει ο Bratt Pitt.

Όπως τζιαι να έσιη, τούτο ούλλο το παιγνίδι, μόνο κακό τους κάμνει. Στο τέλος της ημέρας παν έσσω μόνες τους, τζιμούνται κάθε νύχτα μόνες τους τζιαι λλίο πριν να τζοιμηθούν κουλλουρώνουνται τζιαι απορούν γιατί εν βρίσκουν ενα αρσενικό να τες προσέχει τζιαι να τες αγκαλίαζει (όπως τον Γιωργούλλη ασπούμε!). Τούτο το πράμα που γίνεται κάμνει τες ακομα ποιό κομπλεξικές. Επειδή ενω βαθία μέσα τους ξέρουν οτι εννα εμπορούσαν να έχουν κάποιο να τες προσέχει τζιαι να τες αγαπά, εν καταλαβαίνουν γιατί εν τον βρίσκουν. Φυσικά εν παραδέχουνται ότι εν ξέρουν τί θέλουν τζιαι βρίσκουν την εύκολη λύση ότι φταίν οι αρσενιτζιοί.

Το παιγνίδι ξαναρκέφκει που εννα ξαναπάν έξω με τες φίλες τους για ποτό και διασκέδαση. Βασικά άμα δείτε παρέα με πάνω που 2 γενέτζιες, το τσάνς σας να μεν φάτε χιλόπιττα εν ανάλογο με το τσάνς του Θεμιστοκλέους να φκέι πρόεδρος.

Τωρά, έξω που τούτον τον κικαιώνα, έσιη τζιαι κάποιους αρσενικούς που ξέρουν τί θέλουν, ξέρουν τί ένι τζιαι έχουν τζιαι κότσια να το ζητήσουν που μία γενέκα. Τζίνοι τζιαι αν δεν θα δούν άσπρη μέρα. Εν μιλώ για το σέξ.

Πρώτα, πρώτα με το που θα είσαι ίσιος με μια Κυπρέα, έχασες το παιγνίδι. Το ότι είσαι ειλικρινής, ίσιος τζιαι εντάξει μαζί της φοιτσιάζει την. Κατ’ αρχήν είσαι διαφορετικός που τους υπόλοιπους (που αναφερτήκαν ποιό πάνω) οπόταν εν μπορεί να σε καταλάβει (αφου εν εδημιουργήθηκες που τα κόμπλεξ της), οπόταν καλύτερα να σε αποφύγει παρά να σε αντιμετωπίσει.

Βασικά που δαμέ, ξεκινούν τρείς κατηγορίες αντρών.

Τζίνοι που εννα αποφασίσουν ότι για να έβρουν γενέκα πρέπει να γινούν καρακίοζιες (όπως τζίνους που ανάφερα ποιό πάνω). Τούτοι, σε κάποια φάση, εννα δώκουν πάνω σε καμία 28ρα-30ρα που εννα νώθει ότι εγέρασε τζιαι πρέπει να χαρτωθεί, τζιαι να τους τυλίξει. Η το πολλή να καταφέρουν καμία ποιό μιτσία που θα τους περιπαίζει τζιαι να τους τζιερρατώνει ούλλη μέρα.

Η δεύτερη κατηγορία, εννα εν τζίνοι που εννα καταλάβουν το παιγνίδι των γενεκών, τζιαι εννα το υπερνικήσουν. Δηλαδή εννα τες περιπαίζουν τζίνοι αντι το αντίθετο. Εννα αλλάσουν τες γενέτζιες συνέχεια, ειδικά αν έχουν τζιαι κοινωνικό στάτους ή αν εν νακκουρί ωραίοι. Στο τέλος, εννα φκούν χαμένοι επειδή εννα χάσουν το νόημα του ποιό σημαντικού πράματος στην ζωή μας που εν η αγάπη τζιαι ο έρωτας.

Η τελευταία κατηγορία εν τζίνοι που εν θέλουν να αλλάξουν τζίνο που ένι για να τους γουστάρουν οι γενέτζιες. Τούτοι ή εννα τρών χιλόπιττες στον αιώνα τον άπαντα, επειδή εννα διούν πάνω σε λάθος γενέτζιες ή εννα καταφέρουν την λάθος γενέκα η οποία εννα τους πληγώσει ανεπανόρθωτα ή μπορεί τζιαι στο τέλος να δώκουν πάνω σε μιά που τες λλίες που μπορεί να τους αγαπήσει τζιαι να τους εκτιμήσει όπως πρέπει.

Όπως θωρείται, που ούλλες τες περιπτώσεις κάποιος χάννει.

Εν τζιαι η άλλη κατηγορία φυσικά των αντρών που το γυρίζουν στο ποιό χαρούμενο, τζιαι βρίσκουν άλλους άντρες για να τους καταλάβουν (ιφ γιου νόου γουοτ αι μίν). Αλλά τζιαι τζίνοι εν τζιαι έχουν άδικο έτσι όπως εκαταντήσαν οι γενέτζιες.

Που καταλήγει τούτο το λογύδριο ούλλο;

Πούποτε όπως πάντα. Σίουρα εννα φκούν καμπόσες να με φάν με τα σχόλια τους, επειδή τάχα λαλώ ψέματα τζιαι κατηγορώ τες γενέτζιες χωρίς να έχω λόγο. Εν με νοίαζει όμως επειδή έτσι νίωθω.

Οι γενέτζιες που έννεν έτσι, τζιαι υπάρχουν (όι εν είσαι εσύ κούκλα μου) σίουρα εννα καταλάβουν τζιαι εννα σιωπήσουν. Οι άλλες εννα προσπαθήσουν να με πείσουν ότι έχω άδικο. Καλύτερα να πείσουν τον εαυτό τους πρώτα τζιαι ύστερα εμένα.

Εν είμαι φαλλοκράτης τζιαι ούτε έχω τίποτε με τες γενέτζιες, απλά λαλώ ύνταλως εκαταντήσαν τες σχέσεις σήμερα. Τζιαι ναι φέρουν ευθήνη οι αρσενιτζιοί, αλλά να μεν χωνούμαστε πίσω που τα δάκτυλα μας. Το παιγνίδι ελέγχαν το πάντα οι γενέτζιες.

Τέλος τζίνες που λαλούν ότι οι άντρες εννεν όπως παλία, εν απλά ηλίθιες. Ούτε οι γενέτζιες εν όπως πάλια που τούτην την άποψη, οπόταν γιατί να εν οι άντρες;

Τζιαι για να τελείωνουμε, οι παλιοί οι αρσενιτζιοί, έννεν όπως τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ ούτε όπως τον Σών Κόνερυ (ρισπέκτ).Εν όπως τους θωρείτε κάθε μέρα έσσω σας στα πρόσωπα των πατεράδων σας.

Ναι, τζίνων που λαλούν της μάνας σας «Ούσσου εσού,είσαι γενέκα!» τζιαι που την αφήννουν μες την κουζίνα μαζί με τες θκίαες σας άμα έσιη τραπέζι.

19 comments

  1. Αφού ξέρεις με, εν τζιαι μπορώ να σιωπώ! Εν να μιλήσω τζιαι ας με κατατάξει όποιος θέλει σε οποιαδήποτε κατηγορία γεναίκας θέλει. Έχεις δίκαιο σε πολλά που λαλείς. Υπάρχουν τζ’ άλλα τόσα ακόμα που δεν είπες όπως επίσης τζ΄ άλλα που εμείς οι γεναίτζιες χρεώνουμε σε εσάς τους άντρες. Πολλά που λαλείς μπορεί να με πιάνουν τζιαι μένα, αφού τζιαι εγώ γεναίκα είμαι, άλλα πάλε μπορεί να τα βλέπω γύρο μου τζιαι να αγαναχτώ τζιαι εγώ όπως τζιαι εσύ τζιαι άλλα με τα οποία μπορεί να διαφωνώ.
    Τούτο που λαλείς για την ανασφάλεια εν το πιο δυνατό σημείο. Τζιαι θα σε συμπληρώσω μάλιστα με κάτι άλλο που συμβαίνει τζιαι για το οποίο δεν είμαι καθόλου περήφανη γιατί κάμνω το τζιαι εγώ. Γυρέυκουμεν (θεωρητικά) το τέλειο, άντρες τζιαι γεναίτζιες αλλά όταν πετύχουμε κανέναν καλό εμείς οι γεναίτζιες πιάνει μας η ανασφάλεια τζιαι γυρέυκουμεν τι πάει λάθος μαζί του, γιατί σίγουρα κάτι πάει λάθος! Έτσι αντί να προχωράς παρακολουθείς τον να δεις πότε εν να φανερωθεί το ελάττωμα…Μιλά η ανασφάλεια πάλε τζιαι συμπεριφέρεσαι όπως την πελλή…

  2. Συμφωνώ, αν τζιαι κάποια θέματα χρειάζουνται παραπάνω μελέτη…
    Στο τέλος της ημέρας καταλήγουν ούλλα στην θεωρία της εξέλιξης με σκοπό την επιβίωση

  3. Ola arxizoun apo tin Sailormoon..
    Pou tin stigmi pou thoroun Sailormoon otan en mitsies, piannoun oulla ton katiforo….

  4. Elato Xelidoni => en Ena to Xelidoni pou lalei to tragoudi

  5. Φίλε μου, τζιαι εγώ κάποτε έτσι εσκέφτουμουν τζαι απελπίζουμουν τζαι ελάλουν “Τι θέλουν οι γεναίτζιες τελοσπάντων;”. Όμως!
    Μιαν ημέρα καλήν, που η βρόχα έπεφτε στρέι θρου, αποφάσισα ότι οι γεναίτζιες εν έχουν υπόθεση τζαι άρκεψα να έχω ερωτικές σχέσεις με κουνέλια τζαι πεζούνια. Είπαμεν το ξανά. Άλλο να φκαίννεις 2 μήνες με μια τζαι να τρώεις τες λίρες σου τζαι πάνω που ούλλα τον πολύτιμο σου χρονο, άλλο να διάς 100 λίρες του καπαρέ όποτε σε πιάννει η καύλα τζαι άλλο να πιάννεις ένα σλάις που το Ζορπά τζαι να πιέννεις κάτω πλατεία τζαι να κάμνεις τη παρτουζού σου με όσα πεζούνια θέλεις. Οικονομικά τζαι όμορφα πράματα.

  6. goustarw maxi ton filon simera 😛

    Joshua to post sou ekame me na xamogelasw, oi epidi simfonw apolita se oulla (ena dikaio exeis to pantos) oso epidi en polla gliko tounto parapono pou fkennei pou to post sou.

    Nomizw eparexigises ti frash “oi antres enen opos palia”
    Palia, egirizan spiti pou ta xorafkia, me tin moustaka tous tin kaloana8remmeni, emirizan idrotila, ta sherka tous itan sklira pou ti tsapa pou ekratousan oulli mera, eka8ountan etroan, ereountan tze egamousan.

    Tora? girizoun mes ti stasikratous me tes terasties tes tsentes me ta psoumnismata, foroun ta stena tous ta pantelonou8kia, tes fanelloues me ETSI marka panw, ta papoutsou8kia tous ta oligon mitera kai ta palta tous ta trikarta me to kopsimo sti mesi, kai afinoun pisw tous opou pernoun mia vareti mirodia aromatos…
    gia na men milisw gia ta flip flop pou foroun to kalokairi (anatrixilla).

    egw pantos otan xrisimopio ti frasi “pou epian oi antres?” sini8os en gia na parigorisw mia fili mou pou klaiete giati en vriskei antra, i kapoios kati tis ekame, kai amesos paei o nous mou ston diko mou kai xamogelw, siouri oti exoumen pollin kairo akoma ospou na exalifti pou tin gi to Y xromosoma.

  7. @melina
    Κοίτα..
    Οι εποχές εν άλλες.
    Όπως οι άντρες έννεν οι ίδιοι,ούτε τζιαι οι γενέτζιες εμείναν όπως πριν 40 χρόνια.
    Ο άντρας που ανάφερες πρίν, επίεννε σπίτι τζιαι έβρισκε μια γενέκα ντυμένη με την κουρούκλα,την φουστανέλλα τζιαι το μεσοφόρι.Άσαστη τζιαι άβαφτη.
    Η συγκεκριμένη γενέκα, ούλλη μέρα εκαθάριζε το σπίτι,τον γουμά,έκαμνε φαί τζιαι έβρισκε τζιαι ώρα να του κάμει τζιαι κανένα σπιτικό ψουμούι για πιττούες.
    Καμία σχέση με το τί συμβαίνει σήμερα (καλώς ή κακώς)
    Το θέμα του άρθρου,εν ότι,κάποιες γενέτζιες παραπονιούνται για το στύλ τζιαι την συμπεριφορά των αντρών που οι ίδιες εδημιουργήσαν.Δηλαδή τζίνες τους κουντούν να εν έτσι.
    Το στερεότυπο του άντρα που κυκλοφορεί σήμερα,εν κάποιες γενέτζιες που το επιβάλαν (άμεσα ή έμμεσα).Απλά έσιη ηλίθιους αρσενικούς που τους κρόνουνται τζιαι γίνουνται έτσι.
    Το πρόβλημα εν ότι που το συγκεκριμένο στερεότυπο,επηρεάζουνται ούλλοι τζιαι οί μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι,εξού τζιαι το παράδειγμα με τις παρέες των γενεκών έξω.

  8. Χώμα μας έκαμες…
    Είπαμε έχουμε λίγες απαιτήσεις (όπως και εμείς ξέρουμε πως έχετε για μας), αλλά όχι να τα ισοπεδώνουμε τζαι ούλλα και όποιος μπορεί να μας κάτσει να του λαλούμεν έλα.

    Εν ξερω καμιάν που να νομίζει ότι εν να έχει τον Μπρατ Πιττ, αλλά εν λογικό με την μια μαθκιά να σου αρέσκει κάποιος που γενικά θεωρείται ωραίος ( προσωπικά σπάνια μου συμβαίνει να μου αρέσκει ένας και να αρέσκει και στις φιλενάδες μου…έχω πρόβλημα?!?!).

    Που τζαμέ τζαι τζι αν έχει τρόπους και κερδίσει σε, άλλη κουβέντα. Πλέον σταματάς να θωρείς την εικόνα του άλλου και κάμνεις focus στο πως σε κάμνει να νιώθεις. Και εν θέλεις και πολλά για να νιώσεις ωραία.

    Κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα με τα περί Κοσμοπόλιταν και τις υπόλοιπες μαλακίες που κάμνουν τον εγκέφαλο σου πουρέ.

    ps: νομίζω πρέπει να έχει και αρκετούς άντρες που στέκουνται μπροστά στο καθρέφτη και γυρεύκουν να δουν που εν οι φέττες…

  9. Ο Θεός είχε λόγο που έφτιαξε τον άντρα και τη γυναίκα τόσο διαφορετικούς. Για να τους βλέπει από πάνω και να γελά με τις πράξεις τους. Σοβαρά τώρα άμα υπάρχει σεβασμός και αγάπη, όλα τα άλλα είναι περιττά. Και αυτό το βλέπω από τους γονείς μου. Ο μπαμπάς μου βοηθά τη μαμα μου με τις δουλειές του σπιτιού και αυτό δείχνει ότι οι άντρες έχουν ακόμα ελπίδες. Κακα τα ψέματα βλέπω και άλλους αντρες που βοηθάνε τις γυναίκες τους και αυτό δείχνει ισότητα και σεβασμό.

    Joshua, όσον αφορά τις τηλεοράσεις, τα περιοδικά, που ασχολούνται με θέματα που αρέσουν στις γυναίκες, αυτό γίνεται γιατι αυτό πουλάει. Φυσικά δεν είναι σωστό να κάθεσαι σαν άβουλο ον να ακουεις τις χαζομάρες που λένε σε κάθε είδους εκπομπές (β. ελιτα, θρασκια) τη στιγμή που οι ιδιοι που τα παρουσιάζουν ή γράφουν σε περιοδικά, έχουν μια χάλια προσωπική ζωή (χωρισμένοι με παιδιά).

    Προσωπικά η υπερβολική ανάλυση με απωθεί. Και ειδικά η ανάλυση του τύπου “εγω τα ξερω ολα”. Απλα αλλάζω κανάλι ή σβήνω την τβ.

    p.s : Ναι έχει και άντρες που κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρεφτη και ψάχνουν τι να φορεσουν , τη στιγμή που εγώ ως γυναίκα μέσα σε 5 λεπτά είμαι έτοιμη ! 🙂

  10. Σωστη η yiota..
    Πολλά σωστή 🙂

  11. Ite gineka ite antras… imasten ulli anthropi! tzino pou ekatalava teleftea ine oti emis i anthropi imaste mazoxistes… an katalavume kapote ti thelume ke oti prepi na diumen oti zitumen isos mia mera ta pramata na ginun lio pio kathara!

  12. o kosmos en athkiaseros jai kolla pa’se pellares. ‘na vrw antra na vrw antra na vrw antra’ jai ‘na vrw gineka na vrw gineka na vrw gineka’. jai kolloun toson polla pou nomizoun oti an jai aman evroun oulla e na allaksoun stin zwin tous. ara, akoma shirottera, aman evroun, fkenei jai polli piesi pas’sti sxesi na einai to idaniko, outopiko skato pou efantazotan gia mines. mes’stin fantasia oulla en telia.

    kalittera na men to skeftete toson polla o kosmos. jai gw eperasa fasis pou to skeftomoun para panw apoti eprepen jai sioura en mou efkiken se kalo. aman arkepsis na asxolise me kati pou prosferi tou eautou sou ikanopiisi omws, en jame pou enna ginei i allagi.

    new age pellares? mpori, alla nomizw oti steki.

  13. Συνέχισε φίλε. Ο παραλληλισμός με τα LEGO ® έφηρεν με..:)

  14. File Joshoua eimai apo tous anthrwpous pou skeftonte ta panta mono me arithmous. Ayta pou exeis grayei mou exoun kanei entypwsi opote tha dosw kai egw tin apoyi mou me arithmous vevea 😛 An kai ligoi tha katalavoun eimai sigouros pos esy tha katalaveis. Loipon den xerw ama exeis akousta ton gauss (epeidi stin thewria tou stirizome) alla ta paramagmata exoun os exeis : stin deaketia tou 60,70 akomi kai tou 80 yparxan 20% twn anthrwpwn(antres/gynaikes) pou itan para poly syntiritikoi stis apoyeis tous oson afora to ntysimo , to kamaki ,tis ithikes arxes ktlp oi koinws se olous mas stenomialoi i alliws palias keles (e.g. den pigenan club kykloforousan genikws atimelitoi me ntisimo panta plin exeresewn sport thewrousan veveos to kamaki prosvoli kai kathe kyriaki parontes stin ekklisia), ena 60% twn anthrwpwn itan xalaroi kai genikws epimelousan tous eaytous tous itan pio modernoi oson afora ntysimo,idees,thriskia kai kyriws sto sex itan pio apeleytheromenoi xwris tambou kai prokataliyeis(e.g. pigenan kai se club kai se mpourdela kai theorousan to kamaki kati entelws fysiologiko,i thriksia itan kapws simantiko)
    to alllo 20% itan oi open minded i allios tredy kata kapoio tropo, prosexoun para poli tin emfanisi tous synithws prokalousan entypwseis apo opou pernousan kai genikws ixan proxwrimens apoyeis oson afora tin exwteriki emfanisi(e.g skoulariki stin myti i omfalo ,tattoo , epwnymes markes,i thriskia = paramythaki, kai oson afora to sex? teloios anoixti se kathe proklisi eite partouzes eite antallagi syntrofwn eite omofylofilikes sxeseis ktlp). Loipon ayto to teleytaio 20% meta tin dekaetia tou 80 kai kyriws 90 arxise na megalwnei ypervolika se simeio pou ton tote kairo ayto to 20% itan kapws parexigimeno(kai kalws itan) meta to 90 arxise na ginete fysiologiko o kosmos eixe “anagki” na zisei ayto to magiko pou zousan oi ligoi na zei o kathenas ayta pou arxisan na provaloun ta M.M.E afou opws ta parousiazan tha edine lysi se ola tous ta provlimata . Tote loipon oi tredy arxisan na pernoun axia twra to 60% arxize na pistevei pws tou axizei kati kalytero apo ayto pou zouse.Vlepeis oi tredy eixan axia ixan finetsa eixan styl ixan tin telia zoi . Loipon oi teleytaioi arxisan na ginonte to protypo kathe antra kai kathe gynaikas apo ton kairo pou erxontan ston kosmo.To koritsaki sta 12 tou na thelei markes rouxa sta 14 tou na vafete kai na pigenei club kai na pinei potakia kai sta 16 na gienete -oso eygenika mporei na pei kaneis- ena gynaikaki pou ean den exei xasi idi tin parthenia tou epite lian syntomos.To agoraki kai ayto me tin seira tou thelei markes rouxa sta 12 , sta 14 thelei tzigaraki/xasisaki na noiwsei antras kai exei gyrisei ta misa club tis polis sta 16 tou pernei aytokinito xwris adia kai veveos exei ginei kiolas “antras”Oi goneis veveos animporoi na sterisoun sta paidia tous aytoi pou den ixan ekeinoi kai afou einai “must” opws mas vomvardizoun kathimerina ta MME kathistonte anymporoi na antidrasoun.Etsi loipon afou to koritsaki sta 16 exei idi diamorfwsi mia lanthasmeni apoyi gia to ti einai i sxesi kai pos prepei na symperiferete sta agorakia prosarmozete se kathe idous modas pasis fysews XEXNONTAS TI PRAGMATIKA THELEI. To agoraki kai ayto me tin seira tou exei empedosi pos i gynaika einai apla ena skeyos idonis kai pos o skopos tou einai na vgalei to megalytero arithmo apo gkomenes se sxesi me tous allous filous tou, den mporei oute kata dianoia na noiwsei ti simenoun oi lexeis AGAPI,ERWTAS,DESMOS.Etsi loipon to 2008 to 60% kai to 2o 20% exei enwthei kai thewrite to pleon fysiologiko/idaniko kai to 1o 20% exei spasti se ena 10% pou einai oi syntiritikoi
    pou oi lexeis kinky,emo,in,tredy,hollywood,cool ktlp tou einai pantelws agnwstes/apagoreymenes kai zoun stin kosmara tous (kai kala kanoun) epeidi kata kapoion tropo einai eytixismenoi. Telos kai entelws realistiko to allo 10% einai aytoi pou pragmatika (kata emena) einai open mind diladi xeroun pos exoun ta pragmata ti simeron imera , kanoun oti kanei kai to 80% me tin diafora oti xeroun ti pragmatika theloun pote to theloun kai kyriws giati to theloun. Veveva kata mia enoia aytoi einai oi pio tyxeri giati exoun epignwsi gia tou ti prgamatika ginete kai se ti skata koinwnia zoune alla apo tin alli anagkazonte na yprokrinonte diaforetika eite parexigounte eite den mporoun na stayrwsoun gkomena/gkomeno ektos kai an dosoun panw se atoma pou einai mesa se ayto to 10% pragma poly dyskolo.To symperasma tha itan oti i agnoia tha einai to kalytero
    alla apo opoia skopia kai na to deis oles oi klimakies ypoferoun.Pantws egw proswpika pistevw oti kalio na xereis ti sou ginete para na zeis ena yeftiko magiko kosmo kai se kapoia fasi tis zwis sou na diapistwseis tin tragiki alitheia ,o xronos den pigenei pisw.Isws ypervolika/malakies gia kapoious ela estw kai gia ena pou kata emena anikei sto 2o 10%(opws esy nomizo Joshoua) axize ton kopo na ta grayw.

  15. iliaktidoula

    file mou sigxaristiria, simfono mazi sou 100%… pistevw oti eimaste kai anasfalis kai komplexikes (den vgazw ton eafto mou exw)… an mas flertari kapoios entona kai milisi gia tin anagki tou gia sxesi niwthoume amesos piesi kai fovies kai tin kanoume me elafra pidimata… kinos tou taizoume xilopita… mou arese poli kai to allo pou eipes me tis seires kai ta protipa pou mas plasaroun ta periodika… i alithia na legete den kanoume tipote apo to na taizoume xilopites apo ti mia kai apo tin alli klaime, analioume kathimerina kai paraponiomaste oti den yparxoun alithini antres simera kai pos den erxete o prigkipas me to aspro alogo na mas parei… enas prigkipas vevea pou tha einai telios.. kati san giorgoulis as poume…
    nomizw einai kairos na xipnisoume kai na apofasisoume ti einai afto pou theloume apo ti zoi mas alios mas vlepw gia panta mones mas na perimenoume ton prigkipa na erthi na mas parei… vevea yparxoun kai antres pou den axizoun afto na legete .. na mi ta genikevoume ola …

  16. Kavvalaris tis nixtas

    eimai neos , wraios , (oxi kouklos) en exw moustaka alla tha mporousa aneta k an thelete afinwtin na mialiniskei , exw trishes pasta pothkia k panw sto sterno kai lies pisw poupanw pou to kolomeroui etsi, sexy katastaseis=)
    ta xeria m en lio lepta alla kathe sezon aprili – mai p 3ixwrtizw tis manas m tin auli skelriniskoun k ginountai sherakles
    en reoume mprosta p genetzes ektos k an to kanoun jines
    k en thelw tin geneka telia koketta kamnei m k me to fysiko tis xrwma sta malia k xwris ta nishia me ta strassakia pou varoun k en mporei oute en til na apntisei sto mob.
    Nomizw ekalipsa sas k a, en odigw traktor oute diplokampinia alla mesa mesa ena hondoui lio gerimo k en exei e3os p na kremmete opws ton ****** poupisw
    en m areskei oute o xatzigiannis oute o rouvas oute i vissi oute o kiamos oute o volanis alla aman laxei sirnoume tin zeempekia mas k meta xoreukoume kai to alle ola ole
    en exw oute kopai oute pervoli p paw alla an exete fetix me tis gewrgikes ergasie s3erw mai kali ekpmpi na sas stilw
    k an exei kamia p gyreuei ton priggipa me ton apparo sorry korou m alla exei kero p epsofisen o garos m k en paei i fasi na to ferw=))))
    Osson gia tis ypoloipes pisteukw en wraia fasi dyo anthrwpoi na en mazi k na agapiounte k na sevontai k oti i kali diathesi linei ola ta provlimata
    an exei kamia korou eleu8eri k lio omorfouda dame ime

  17. Φίλε ειλικρινά είπες τα μια χαρά! Αλλά εν λλίο άδικο που φκάλλεις το νουρούδι σας πόξω! Στην θεωρία ουλλα καλά ενι! ΝΑΙ! Η γυναίκα εξέφυγε! Κατα πάαααααρα πολλά! Κ όταν λέω εξέφυγε εννοώ ότι επήρε ο νους της αέρα, Κάθεται ούλλη μέρα και μυξοκλαίει που εν της έστειλε μήνυμα ο Α ή ο Β (αντί να πετά που της εστείλαν ένα σωρό άλλοι!), η έννοια της εν το νυχούδι με το strass όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, το μαλλούδι, τα ακριβά ρούχα, ακριβά παπούτσια και τσάντα, και ψάχνει τον άντρα ο οποίος όπως περιέγραψες πιο πάνω “θα είναι πρίγκηπας, θα είναι και αλήτης”. Το σεξ εκάμαν το σπορ, όποιος τους νέψει νέφκουνται (που λαλεί κ ο παπάς μου) και έχουν το πολλά, πολλά πολλά εύκολο να είναι τσουλιά πρώτης τάξης φτάνει όμως να μεν το μάθει κανένας!
    Και ο άντρας όμως φίλε μου εν πάει πίσω. Από πού να ξεκινήσω??? Που τα ισιωμένα trendy μαλλιά, με φράντζες??? (Ο Θεός πιον) Τες αποτριχώσεις του??? Το αυτοκινητο που το καλό καλύτερο και βέβαια χωρίς κόπους (ναν καλά ο κύριος Κωστής) Άξεστος, αμπάλατος με επίπεδο υπό του μηδενός να γυρίζει και να το παίζει γκόμενος! Γενικά αρσενιτζοί, θηλυτζοί έχουν το νου τους μες τον κ@λο τους με συγχωρείς κιόλας! Μπορούν εύκολα να χαρακτηρίσουν κάποιο ΧΩΡΚΑΤΟ αλλά κ κείνοι της πόλης εν τους κάμνουν. Εν φλώροι! Θα συμφωνήσω με την Μελίνα πιο πάνω! Ούλλα ξεκινούν που την οικογένεια και τα πρώτυπα που παίρνεις που το σπίτι σου! Να κοιτάξουν οι μανάες τζαι οι τζυρούες να διαπαιδαγωγούν σωστά τα κούτσουρα τους, κλαι να τα κάμνουν πλάσματα σωστά μες την κοινωνία! Πλάσματα καλλιεργημενα, με κοινωνική μόρφωση και αρχές! Ένα πλάσμα με τούτα τα “χαρίσματα” εν νομίζω να καταλήξει σαν τα άλλα που ανέφερα πιο πάνω! Επρίχτεψα!
    Αφήννω υγεία!

    Υ.Γ. Γράφεις πραγματικά πολλά καλα! Αλλά παραδέχτου! Αφού κ εσείς διαβάζετε περιοδικούθκια και σύρνετε και μια μαθκιά στο cosmopolitan!

  18. φίλε μου δυστυχώς έχεις απόλυτο δίκαιο σε πολλά από όσα έγραψες!!! χωρίς βέβαια να συγκαταλέγονται όλες οι κύπριες, και φυσικά χωρίς οι άντρες να μην συμβάλουν σε αυτο, διερωτήθηκες μήπως αν όλα αυτα τα περιοδικά, σειρές κτλ επηρέασαν τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες με αποτέλεσμα και αυτοί να ψάχνουν το τέλειο, το ψεύτικο, και στην προσπάθεια τους οι γυναίκες να τουσ ικανοποιήσουν την επιθυμία αυτη χάνουν την προσωπικότητα τους;
    και κάτι τελευταίο σαν γυναίκα νομίζω και θα ήθελα να πιστεύω οτι ευτυχώς οι άντρες έχουν αλλάξει και δεν είναι σαν τους πατεραδες μας πριν 40 χρονια που λένε στισ γυναικες τους “ουσου ρα εσου” αλλ’α τις σέβονται και σε ένα μικρό βαθμό μειώνεται η ανισότητα και η υποτίμηση στο γυναικείο φύλο!!!

  19. *;* I am really thankful to this topic because it really gives great information :.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *