Διάλειμμα! (Συγγγνώμη Κύριε Υπουργέ)

Εψές εθώρουν τηλεόραση στον αρφό μου.

Εκάθουμουν χαμέ με την Γεωργία, την 17 μηνών αδερφότεχνη μου και βαφτιστική μου 🙂 τζιαι εθωρούσαμε μαζί τα νέα που το ΡΙΚ.

Σε κάποια φάση εφκήκεν ο Υπουργός Οικονομικών (εμένα θυμίζει μου παραπάνω κακό σε έργο με τον Τσίακ Νόρρις ή τον Τσιάρλς Μπρόνσον παρά Υπουργό) τζιαι ανάλυεν μας το βιοτικό επίπεδο της Κύπρου. Βασικά επροσπάθαν να μας πείσει ότι ούλλα εν μια χαρά. Ότι εν άδικα που σαλαπατούμε ότι ακριβήναν τα πράματα τζιαι ότι εν ιδέα μας ότι όσον πάμε εν μας κανούν οι μισθοί μας να φκάλουμε τον μήνα.

Συγκεκριμένα έμεινεν μου η κουβέντα που έκοψε σε κάποια φάση τζιαι λαλεί ότι, στην Κύπρο όλοι περνούμε το ίδιο καλά άλλωστε το λένε και οι αριθμοί. Δηλαδή Κύριε Υπουργέ εν ιδέα μου ότι “κάποιοι” ξοδεύκουν πάνω σε ρολόγια τζιαι πάνω σε πούρα, κάθε μήνα, όσα πίαννω εγώ σε 6 μήνες. Επίσης εν παραίσθηση ότι το κουλλουρούι που εμάσαν το μωρό δίπλα μου εστοίχισε μου σχεδόν μία λίρα τζιαι το περιοδικό που εδίαβαζεν ο αρφός μου (Wired ρισπέκτ) έγραφεν πάνω πέντε λίρες (ή εννία ευρά).

Εν ούλλα ψευδαισθήσεις, μεν ακούετε κανένα. Εν ούλλα καλά, εν ούλλα ΟΚ, ούλλη η Κύπρος εν βουττημένη μες τα χρέη (έτσι είπαν κάποιοι παρέες κάποτε). Συγγνώμη Κύριε Υπουργέ..

Η Γεωργία, άπλωσεν το σίερι της τζιαι έδειξε την τηλεόραση με απορία, έκλωσε τα δαχτυλούθκια της τζιαι λαλεί μας “Τούτο;;” (νομίζω ότι εν έθελε άλλο κουλλούρι τζιαι κάποιου έθελε να το πασάρει)..εγώ επήρα το διαφορετικά.

“Τούτο πελλό,αγάπη μου..τούτο πελλό”

2 comments

  1. τώρα που πλησιάζουν και εκλογές τι αλλο να λεγε ο άνθρωπος? βασικα άμα κάνουν προβλέψεις για το πως θα κυλήσουν τα οικονομικά μας, θεωρώ πως οι προβλέψεις ρίχνουν απλά στάχτη στα μάτια του λαόυ. Πως μπορούν να λένε για βελτίωση της οικονομίας, όταν οι φορολογίες και τα μέτρα είσπραξης φόρων γίνονται αυστηρότερα? και ναι η κύπρος έχει χρέη πολλα και μάλιστα δανίζεται από τρίτες χώρες

  2. Μαυρηκούλας

    Ρε Σταυρίνο θέλω 2 εγγυητές να πιάσω ποτό στο New Division.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *