Οι τσέντες

Οι ειδήσεις των οκτώ, τα τελευταία χρόνια, εγινήκαν ένα κράμα ριάλιτι σόου, φαρσοκομωδίας, προπαγάνδας τζιαι σαπουνόπερας.

Ο κάθε σταθμός παρουσιάζει τα γεγονότα όπως τον συμφέρει, με βασικό γνόμωνα τις απόψεις τζιαι τες ιδεολογίες των κατόχων του σταθμού τζιαι μετά με το πόσο τραγική μπορούν να παρουσιάσουν μια είδηση με σκοπό να πίασουν όσο παραπάνω τηλεθέαση γίνεται.

Το ωραίο εν ότι αμα έν έσιει καμια είδηση σημαντική να πούν, είτε πλάθουν μόνοι τους ειδήσεις τζιαι πασάρουν τες για αληθινές είτε πίαννουν ένα εντελώς άσχετο θέμα τζιαι μετατρέπουν το σε εθνική τραγωδία.

Ακούστε λοιπόν την ιστορία που εφουσκώσαν τες τελευταίες μέρες για να πίαννουν τηλεθέαση.

Αλλοδαπές παν στα κατεχόμενα τζιαι γοράζουν ψευδοχάπια έκτρωσεων, χώννουν τα μες τες τσέντες τους τζιαι έρκουνται να τα πουλήσουν σε ανήλικες στις ελεύθερες περιοχές.

Το να κάμνεις θεραπείες στον εαυτό σου, χωρίς να συμβουλεύκεσε πρώτα τον γιατρό σου (που τζιαι τούτο πλέον εκατάντησε επικίνδυνο) εν επιοικός ανεύθηνο. Αλλα ας το πάρουμε ως δεδομένο ότι κάποιοι ανθρωποι επιλέγουν να λειτουργούν αυτόνομα τζιαι χωρίς την καθοδήγηση κάποιου ειδικού.

Κάποιος αμα θέλει χάπια για έκτρωση, μπορεί να έβρει που πολλούς τόπους, ένας που τζείνους σίουρα εν τζιαι μια παράνομη τζιαι ανεξέλεγκτη αγορά, όπως τζείνη των κατεχομένων.

Το πρόβλημα δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση, εν η ανεξέλεγκτη διακίνηση φαρμάκων που την αγορά των κατεχομένων.

Όχι το ότι οι Φιλιππινέζες εβαρτήκαν να διαφθείρουν τις άσπηλες και αγνές νεανίδες μας, πουλώντας τους χάπια για έκτρωση τζιαι προωθώντας τες να εμπλέκονται σε σεξουαλικές πράξεις χωρίς την απαραίτητη προστασία. Τζιαι το ότι χώννουν τα μες τες τσέντες τους, αν είναι δυνατόν!

Κατ’ αρχήν. Εν έσιει νούσιμη γενέκα που εννα πάει να μείνει έγκυος, απλά επειδή έσιει το χάππι τζιαι μετά μπορεί να το κάμει έκτρωση.

Δεύτερον, αν ίσιεν λίρες τούτη η επιχείρηση, οι πρώτοι που ίσιεν να το εκμεταλλευτούν ήταν οι Κυπραίοι οι ππαραόπιστοι τζιαι όχι οι αλλοδαπές οι καθαρίστριες που δουλεύκουν για θκύο μπακκίρες τζιαι εν ευκαριστημένες.

Τρίτον, αν μια ανήλικη μεινίσκει έγκυος χωρίς την θέληση της, τότε το κοινωνικό πρόβλημα εν αλλού τζιαι όχι στα χάπια της έκτρωσης.

Τζείνος που εσκέφτηκε την είδηση πρέπει να έπιασε προαγωγή, εκτύπησε τζάκ ποτ, με μια είδηση έθιξε τρείς φοβίες των Κυπράιων.

Τους αλλοδαπούς, τους Τουρκοκύπριους τζιαι την παρθενία των κόρων τους. Η τηλεθέαση λοιπόν εκτύπησε κόκκινα τζιαι την άλλη μέρα ούλλα τα υπόλοιπα μέσα μαζικής εξημέρωσης, επιππιλήσαν το ίδιο θέμα για να πίαν τζιαι τζείνα το μερίδιο τους.

Αφού οι αλλοδαπές θέλουν να μας διαφθείρουν τις κόρες μας διακινώντας χάπια μέσα σε τσέντες, η λύση είναι μία αγαπητοί μου. Να απαγορεύσουμε στις αλλοδαπές να κρατούν τσέντες.

Έ, ρε τι ζούμε..

9 comments

  1. Ή να διώξουμε τους αλλοδαπούς οικονομικούς μετανάστες. Αλλά μετά, ποιος θα κάνει τις βρωμοδουλείες που ο Κυπραίος δεν καταδέχεται να κάνει και πώς θα καπαρδίζουν οι Κυπραίες για τη “μαυρούν” τους;

  2. Εγώ θα επιχειρήσω να διαφθείρω αλλοδαπές ώστε να πάρουμεν το γαίμαν μας πίσω;

  3. Πάντως υπάρχει ακόμα μια μικρή πτυχή στο θέμα: κάθε Σαββατοκυρίακο όλα τα χάπια έκτρωσης εξαντλούνται από πολλά φαρμακεία!

    Φαίνεται πως είναι της μόδας όλες οι πιτσιρίκκες να καταναλώνουν χαπάκια πριν τις εξόδους τους, με αποτέλεσμα να φεύγουν από τα ράφια των διανυκτερεύοντων φαρμακείων.

    Ετσι, υπάρχει αυτή η “τρύπα” που υποτίθεται καλύπτουν τα “ψευδοχάπια”!

  4. Για ούλλα τα κακά μες τούντον τόπο φταίν πάντα οι άλλοι. Ήβραμε τωρά παπάν τες φιλιππινέζες, τους πακιστανούς τζαι θάφκουμεν βίρα! Αντί να συνάξουν τες κόρες τους, που ππηδούν που κρίκκο σε κρίκκο τζαι ύστερα γυρέφκουν τα χάπια άμπα τζαι πεί τίποτε ο κόσμος που αγκαστρωθήκαν δίχα ναν παντρεμένες, φωνάζουν γιατί φέρνουν χάπια που τα κατεχόμενα τζαι πλασάρουν τα ποδά.

    Αλλά έτσι εμάθαμε μια ζωή, να εθελοτυφλούμε τζαι να βρίσκουμε πάντα μιαν ιστορία για να χώννουμε τες στραβάρες μας…

  5. stalamatia

    Να μάθουν οι κόρες τους να παίρνουν προφυλάξεις και άμα τους τύχει ανεπιθύμητη εγκυμοσύνυ να έχει το θάρρος να πάει στη μάνα ή στο γιατρό της.
    Υ.Γ. Και να μάθουν και οι γιοί να χρησιμοποιούν προφυλακτικό γιατί αφορά και αυτούς μια εγκυμοσύνη.
    Αυτά να πούνε στις ειδήσεις.

  6. Κατάλαβες την παράνοια; Κόφτει μας ότι οι ξένες φέρνουν χάπια για έκτρωση που τα κατεχόμενα τζαι διούν τα στες μιτσιές τζαι όι ότι που μιας αρκής έχουμε μιτσιές που αγκαστρώνουνται. Εθυμήθηκα τη φάση που επήα με το πανεπιστήμιο σε ένα σχολείο τζαι ήταν να μιλήσουμε για τη σεξουαλική υγεία τζαι το δικό μου παρτ ήταν για το ότι το πρώτο πράμα που πρέπει να κάμουμε είναι να διαπαιδαγωγήσουμε τα κοπελλούθκια για το σεξ. Τζαι έκαμε μου παρατήρηση μια καθηγήτρια ότι αν μιλήσουμε στα κοπελλούθκια για το σεξ εν να τους κινήσουμε την περιέργεια τζαι εν να θέλουν να κάμουν. Τζαι όταν της είπα ένεν το σεξ που θέλουμε να προωθήσουμε αλλά θέλουμε να διδάξουμε το ασφαλές σεξ λαλεί μου “αν θέλεις να είσαι ανήθικη εσύ μπορείς να το κάμεις αλλά μην προσπαθήσεις με τον μανδύα του επιστήμονα να μιάνεις τα παιδιά γιατί θα βρεις μπροστά σου πολλούς υπερασπιστές της ηθικής”. Εμιλήσαμε σε μαθητές 2ας Λυκείου παρεμπιπτόντως..;)

  7. as imaste lio pio prosektiki me tis leksis pou xrisimoupioume – giati en teli en oi leksis pou dimiourgou noima, para to noima na proiparxi twn leksewn. enen xapi tis ektrwsis – en iparxi etsi prama. en ena xapi pou mioni tin pithanotita gonimoiisis, me to na dimiourgi “akatalliles” sinthikes sti mitra. mpas k gini i gonimopiisi, i litourgikotita tou xapiou eksafanizete. me touti ti logiki pou parousiazete to thema, kai ta xapia antisillipsi, pou mia gineka perni imerisios, en xapia ektrwsis.

  8. Για να είμαι ειλικρινής εν ξέρω το πως ακριβώς ονομάζουνται τα χάπια.
    Το όνομα που χρησημοποιώ, εν ακριβώς όπως το άκουσα που τες ειδήσεις τζιαι έτσι το αναπάραξα.
    Τωρά που το λαλείς, εν λογικό να μεν ονομάζεται χάπι της έκτρωσης.
    Οι προθέσεις μου ήταν διαφορετικές, το λάθος στο όνομα ήταν λογω άγνοιας.
    Το ζουμί εν ότι η κοινωνία μας αποφεύγει να θωρεί τα προβλήματα στα ίσια τζιαι προτιμα να ρίφκει την ευθήνη στους συνήθεις ύποπτους.
    Βασικά εκπλήσσει με το γεγονός ότι, όποιαδηποτε μορφή τζιαι να έσιει ένα πρόβλημα, πάντα καταλήγουμε να φταίν τα κατεχόμενα ή οι αλλοδαποί.
    Ακόμα τζιαι δαμέ, που αν πράγματι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες ανηλίκων, η κοινωνία αποφεύγει να αποδεκτεί ότι ίσως κάτι να πάει στραβά στην διαπεδαγώγηση στα σχολεία. Φταίν οι αλλοδαποί που φέρνουν χάπια.
    Οι άνθρωποι στην Κύπρο, προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους ότι ζούμε ακόμα στην εποχή που οι κοπελλούες εφκαίνναν που το σπίτι τους μόνο για να παν στην βρύση να γεμώσουν τες κούζες. Τζιαι με τούτη τη νοοτροπία αντιδρούν τζιαι αντιμετωπίζουν καταστάσεις.
    Εν λογικό μια ανήλικη να αντιδρά σπαστικά τζιαι επιπόλαια άμα μείνει έγκυος.
    Το γεγονός ότι λείπει η σεξουαλική διαπεδαγώγηση που τα σχολεία μας, κάμνει τους έφηβους να υιοθετούν απόψεις τζιαι λογικές για το σέξ τζιαι την ζωή, που τα έργα τζιαι που το ίττερνετ.
    Με λλία λόγια, το πρόβλημα που θέλω να θίξω, έννεν ούτε το χάπι, ούτε οι εκτρώσεις, ούτε το σέξ. Τούτο εν δικαίωμα της κάθε γυναίκας τζιαι πραγματικά σέβουμαι το.
    Θέλω να θίξω το γεγονός ότι, σαν κοινωνία πρέπει να αποδεχτούμε την εποχή που ζούμε τζιαι να αναπροσαρμόσουμε τους θεσμούς, την εκπαίδευση τζιαι το σημαντικότερο τις λογικές μας ανάλογα.
    Να σταματήσουμε να γυρεύκουμε αόρατους δάκτυλους τζιαι άυλους εχθρούς για να τους φορτώσουμε τα οποιαδήποτε προβλήματα.

  9. “με μια είδηση έθιξε τρείς φοβίες των Κυπράιων.
    Τους αλλοδαπούς, τους Τουρκοκύπριους τζιαι την παρθενία των κόρων τους.” Πόσο δίκαιο έχεις! Οι Δημοσιογράφοι εν τέλεια σαν τους παραγωγούς του Χόλλιγουντ πλέον, που γυρεύκουν να έβρουν επιφανειακά τι συγκινεί μαζικά τες γιενέτζιες για να κάμουν ρομαντικές ταινίες, τι φοβίζει τον κόσμο για να κάμουν ταινίες τρόμου κτλ Αντικειμενική ενημέρωση; νάμπον τούτο;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *