Οδηγός Σέξ για νεαρές γυναίκες.

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΑ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΑΛΕΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ:

Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία.

Ενώ η σάτιρα μπορεί να αποτελέσει μέσο διασκέδασης, γι’ αυτό και συχνά είναι βάση του χιούμορ και συνεπώς συστατικό της κωμωδίας, δεν περιορίζεται στον τομέα της ψυχαγωγίας.

ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΟΜΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΛΟΥ ΣΑΣ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΚΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΜΜΑ ΧΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το άρθρο αυτό είναι αναδημοσίευση απο ένα πολύ παλίο άρθρο του περιοδικού “Παρα Πέντε”.

Πιθανόν να αναρωτιέστε…
…Γι’ αυτές τις. περίεργες αισθήσεις τον κορμιού σας… γι’ αυτή την κάψα, τις ανατριχίλες που νιώθετε τα τελευταία χρόνια… για όλα εκείνα τα πράγματα που οι γονείς σας σας είπαν ότι θα συζητήσουν μαζί σας “όταν γίνεις αρκετά μεγάλη “. Λοιπόν, εμείς θέλουμε να σου γνωστοποιήσουμε ότι μεγάλωσες ήδη όσο πρέπει!

Αρκετά μεγάλη για να μάθεις τι επιθυμεί να κάνει το σώμα σου. Και πώς να το κάνει. Γιατί είσαι πια αρκετά μεγάλη για να γίνεις μια πλήρως κατατοπισμένη και πεπειραμένη νέα γυναίκα. Είναι σημαντικό να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες ελεύθερα, καθαρά, πλήρως. Γι’ αυτό το λόγο, πρώτα απ’ όλα —κι είναι πολύ
σημαντικό αυτό — μην ρωτήσεις τους γονείς σου. Ακόμη περισσότερο, μην τους δείξεις αυτόν τον Οδηγό για κανέναν λόγο. Δεν είναι ότι οι γονείς σου δεν επιθυμούν ό.τι καλύτερο για σένα. Αλλά έχουν μεγαλώσει μια παλαιότερη εποχή, όπου τα ζητήματα ζωής και έρωτα θεωρούνταν ζητήματα που προκαλούσαν ντροπή κι αμηχανία… κάτι που έπρεπε, να γίνεται μυστικά. Λοιπόν, εμείς δεν νομίζουμε ότι είναι πράγματα που πρέπει να προκαλούν ντροπή. Εμείς νομίζουμε ότι είναι πράγματα καταπληκτικά. Και θέλουμε να έχεις τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείς ν’ αποκτήσεις τα επόμενα χρόνια. Ετσι άκου,διάβαζε και καλωσόρισες στον υπέροχο κόσμο της ευχαρίστησης.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΑΣΤΗ;
Δυστυχώς πολλοί άντρες, που φαίνονται ελκυστικοί απ’ έξω, είναι στην πραγματικότητα εντελώς ομοφυλόφιλοι — συχνά χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι. Ανδρες ψηλοί, αθλητικοί, ευρύστερνοι, με γυμνασμένα κορμιά, στην πραγματικότητα — ασυνείδητα — κατά βάθος επιθυμούν άλλους άνδρες. Πρέπει ν’ αποφεύγεις σταθερά άνδρες που είναι αθλητές η καλλιτέχνες και άνδρες που ντύνονται κομψά, με ακριβά ρούχα και καθαρά πουκάμισα και φροντισμένα παπούτσια. Αυτοί οι “άνδρες” έχουν μια τάση να ξοδεύουν χρήματα σε πολυτελή γεύματα και ακριβές διασκεδάσεις, σε ταξί και σε δώρα για να καταφέρουν να σε ξεγελάσουν. Οι έμπειροι γνήσιοι άνδρες με αυτοπεποίθηση —το είδος ακριβώς που χρειάζεσαι— δεν νιώθουν ανάγκη ν’ αλλάξουν τις φυσικές αναλογίες του σώματος τους, ούτε να επιδειχτούν. Εχουν χαλαρούς ώμους, μια λογική αναλογία πάχους, συνήθως στο στομάχι, κάτι άφθονο που σου προσφέρει την άνεση στις ιδιωτικές σας στιγμές να πιάνεις — γιατί νομίζεις ότι έχει βγει η, έκφραση “σαρκική απόλαυση” —. Ενα ακόμη σημαντικό σημείο; οι παντρεμένοι άνδρες δεν θα φλυαρήσουν ποτέ για σένα στο σπίτι σου ή στο σχολείο. Ανδρες που επισκέπτονται την πόλη σου σε σύντομο επαγγελματικό ταξίδι είναι διακριτικοί, ευγνώμονες και τους χαρακτηρίζει το πάθος. Αναζήτησε τους.

ΠΟΣΟ… “ΜΕΓΑΛΟΣ”… ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Μην ντρέπεσαι. Είναι σημαντική ερώτηση, και γύρω από το Θέμα υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Ο μέσος όρος του μήκους του πέους ενός άντρα είναι 7-8 εκατοστά. Αντρες με μεγαλύτερο μήκος συχνά καταφεύγουν σε επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις για να το κοντϋνουν. Σε πάχος ο μέσος όρος είναι περίπου στο μέγεθος ενός στυλογράφου.

ΠΟΣΟ… “ΠΟΛΥ”… ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Μερικοί άντρες μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης περισσότερο κι από το ρεκόρ των 30 δευτερολέπτων. Συνουσία με έναν έμπειρο άντρα μπορεί να φτάσει και τα 45 δευτερόλεπτα. Μια φορά στις χίλιες μπορείτε να πετύχετε έναν άντρα, που μπορεί να κρατήσει και ένα λεπτό. Αν σου συμβεί, μην το πεις στις φιλενάδες σου ότι κατάφερες να’χεις έναν απ’ αυτούς τους πολύτιμους εραστές των 60 δευτερολέπτων.

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΟ;
Ο γυναικείος οργασμός είναι μια αίσθηση που πολύ δύσκολα μπορούμε να εξηγήσουμε με λογία, αλλά οι πλέον ικανοποιημένη και έμπειρες γυναίκες συμφωνούν οτι είναι μια αίσθηση “σαν κάτι να είναι μέσα σου “. Οταν το πέος ενός άντρα είναι μέσα οτο αιδοίο σον ή στο στόμα σον ή στα κωλομέρια σου, αυτό είναι οργασμός. Θα ανακαλύψετε ότι ένας πραγματικά επιδέξιος εραστής εφαρμόζει στον έρωτα την ίδια τεχνική που ένας ειδικός της γαστριμαργίας συμβουλεύει για ένα γεύμα: ν’ αφήνεις πάντα κάτι τις στο πιάτο. Οταν μετά τη συνουσία αισθανθείς γενικά ότι κάτι περισσότερο θα έπρεπε να έχει γίνει και σου έχει μείνει μια αίσθηση ανικανοποίηοης, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είχες την εμπειρία μιας αξέχαστης ερωτικής πράξης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ;
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ;
Αυτό είναι μια από τις πιο σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα. Εάν κοιτάξεις τις εικόνες ενός άντρα και μιας γυναίκας θα δεις ότι το πέος ενός άντρα ταιριάζει τελεία στο στόμα μιας γυναίκας. Απ’ την άλλη, μεριά, το στόμα ενός άντρα δεν ταιριάζει στο αιδοίο μιας γυναίκας. Ετσι, μια γυναίκα το να διεγείρει στοματικά έναν άντρα κάνει μια φυσική πράξη. Ενώ το να βάζει ένας άντρας το στόμα τον στο αιδοίο ή στην πέριξ περιοχή είναι μια πράξη, αφύσικη.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ;
Οι άντρες έχουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν την ικανοποίηση τους. Η ικανοποιημένη τον όψη ακολουθούμενη από έναν βαθύ ύπνο είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι εσύ κι αυτός είστε τέλειο ζευγάρι. Ενα άλλο παράδειγμα έκφρασης της ανδρικής ικανοποίησης είναι όταν ο άντρας ανάψει αμέσως μετά την τηλεόραση για να δει έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Πολλές γυναίκες βρίσκουν μια ιδιαίτερη μετα-ερωτική ικανοποίηση πηγαίνοντας στην κουζίνα και φέρνοντας μια ωραία κρύα μπύρα στον άντρα, μαζί με κάτι ελαφρύ — σάντουιτς, τσιπς, ξηρούς καρπούς— για να βοηθήσουν το ταίρι τους να αναπληρώσει τις θερμίδες που κατανάλωσε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
Ανικανότητα είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένα κορίτσι ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ να διεγείρει κατάλληλα τον άνδρα. Αυτό συμβαίνει όταν η φάτσα της δεν είναι τέλεια η όταν αυτή μιλάει πάρα πολύ πριν πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Οταν αυτό συμβαίνει, μπορείς να τον βοηθήσεις αν του ανάψεις την τηλεόραση σε κάποιον αγώνα ή φέρνοντας του κανένα σαντουϊτσάκι. Μια άλλη πολύ καλή τεχνική για να τον διεγείρεις είναι να καλέσεις μια πραγματικά όμορφη φιλενάδα σου και να κάνετε ό,τι σας ζητήσει, είτε σ’ αυτόν, είτε μεταξύ σας ενώ αυτός θα κοιτάζει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ “ΜΥΣΤΗΡΙΟ” ΖΩΝΤΑΝΟ
Ενας καλός τρόπος για ν’ αποφύγετε τα πράγματα να γίνουν βαρετή ρουτίνα είναι ν’ αλλάξεις το στυλ των ρούχων σου. Ζαρτιέρες, μαύρα διαφανή εσώρουχα, δερμάτινα κολλητά, θα βοηθήσουν να προσελκύσεις την προσοχή του. Επίσης, δεν πρέπει να παίζεις μόνο το “ένας-προς-ένα”. Προσκάλεσε την πιο ελκυστική και τσαχπίνα φιλενάδα σου να λάβει μέρος. Μια άλλη τεχνική, —που νομίζουμε ότι είναι, η καλύτερη— είναι να χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα. Ας είναι το ταίρι σας ο “Κύριος Αγνωστος”. Μην τον αφήσεις να σου πει που μένει ή να σου αποκαλύψει τον αριθμό του τηλεφώνου του. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό δημιουργεί μια θαυμάσια ατμόσφαιρα μυσιηρίου στα ειδύλλια σας.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ;
Οταν ψάχνεις για τον ιδανικό άντρα 30-40 χρονών, παντρεμένος, σε ταξίδι για δουλειές, με παχάκια που επιβεβαιώνουν την αρρενωπότητά του— κάνε μια βόλτα στα μπαρ κεντρικών ξενοδοχείων γύρω στις 8.30 το βράδυ. Κοίταζε τριγύρω και όταν βρεις τον άνθρωπο σου, ξεκούμπωσε τα πάνω τρία από τα τέσσερα κουμπιά της μπλούζας σου, περπατά αργά προς το μέρος του, κλειστού το μάτι, σκύψε πάνω τον και ψιθύρισε του οιο αυτί “Κούκλε, να σε κεράσω ένα ποτό; “Αυτός ο διάλογος πραγματικά σπάει τον πάγο και τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά από κει και πέρα.

Μερικες αλλες σπουδαιες ερωτήσεις

“Εάν μείνω έγγυος, πώς θα ξέρω ποιος είναι ο πατέρας;”
Δεν υπάρχει κανένας απολύτος τρόπος να το μάθεις.

“Πού θα πρέπει να με πάει ένας άντρας;”
Επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι που θέλουν να πηγαίνουν το “ταίρι” τους σε πολυτελή ρεστωράν, εσύ να ψάξεις νια τον άνδρα που προτιμάει τις υπαίθριες καντίνες νια ένα σάντουιτς στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό του δεν είναι στο φαγητό, αλλά ξέρεις πού.

“Τι σημαίνει εάν δεν μου τηλεφωνάει;”
Μπορεί να προσπαθεί να κρατήσει το μυστήριο ζωντανό. Μετά από μερικές βδομάδες, πήγαινε μια βόλτα μέχρι το μπαρ και κοίτα να δεις αν γύρισε. Αν δεν γύρισε, βρες κάποιον άλλο τύπο με τις ίδιες προδιαγραφές και εφάρμοσε την ίδια τεχνική του να “σε κεράσω ένα ποτό κούκλε”. Είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε έναν καινούριο καταπληκτικό εραστή.

71 comments

  1. E L E O S!! ligo enhmerwmenos na einai kapoios mporei na katalavei oti auta pou grafei einai toulaxiston tragika la8os!!! anoi3e kai kana vivlio re file na 3estravw8eis… kai ma8e ti 8a pei orgasmos gt auto pou perigrafeis einai teleiws asxeto apo auto pou pragmatika sumvainei…. eisai polu la8os…

  2. Υπάρχουν απίστευτα λάθη στο άρθρο : ούτε ο στοματικός έρωτας στην γυναίκα είναι αφύσικος ούτε θα πρέπει ένα ζευγάρι να φέρει κι άλλους στο κρεβάτι για να διατηρήσει το μυστήριο, και υπάρχει πολλαπλός οργασμός! Το να ανοίγει ο άντρας την τηλεόραση αμέσως μετά το σεξ δεν σημαίνει πως είναι ικανοποιημένος! Και η γυναίκα δεν ικανοποιεί τον άντρα φέρνοντας του μια μπύρα! Κάθε γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει το ταίρι της. Κ φυσικά κι γυναίκα δεν βιώνει οργασμό κάθε φορά που εισέρχεται το πέος του συντρόφου της μέσα της! Χρειάζεται συγκεκριμένη διέγερση…τσπ δεν θα επεκταθώ κ σε άλλα..αλλά πραγματικά μπορεί όντως οι γονείς να μην είναι τα κατάλληλα άτομα για να σε πληροφορήσουν για το σεξ αλλά φυσικά ούτε κ αυτός που έγραψε το παραπάνω άρθρο!

  3. you ve been trolled……

  4. This is my first time go to see at here and i am actually pleassant to read everthing at one place.

  5. http://bestnaturalhealthsupplements.com

    I used to be recommended this blog via my cousin. I am now not sure whether this post is written by him as nobody else recognize such certain approximately my problem. You are amazing! Thank you!

  6. Loipon Apo Oti Se Kovo Esena Pou Egrapses To Arthro
    Eisai Enas Xontros Asximos Vromeros Antras Pou Exeis Faei Akuro Apo Gkomena Pou Einai Me Enan Wraio Tupo Gimnasmeno Ktl.
    Epeidi esy dn mporeis na gimnasteis dn simainei oti aytoi pou gimnazonai einai gay.
    Agramate Tupe.Ante pane sto xorio sou kai ase ta koritsakia stin usixia tous!

  7. eimai h lina eimai 20 eton k sta 16 m xronia eixa kanei sex me mia gunaika p den xerw kan to onoma ths den 9eorw oti eimai lesvia alla skeutomai sinexia ekeinh ti fash p eixe ginei se mia toualeta enos mpar ektos autou kanw fantasiwseis mono me gunekes mipos telika eimai???

  8. ………….Ει, ψιτ! Εσένα λέω, που έγραψες το άρθρο! Ναι…εσένα.
    Μόνο δυο πράγματα μπορώ να σκεφτώ γι αυτά που διάβασα.
    Α) ή πραγματικά έχεις καταλάβει την ρηχότητα και την παραπληροφόρηση που επικρατεί στις σχέσεις και αποφάσισες να διακομοδήσεις το θέμα για να δίξεις πόσο γελεία πρότυπα εμφανίζονται …
    Β) ή πραγματικά πισεύεις πως το πρότυπο του “σωστού” άντρα είναι αυτό του μπεκρή, ρηχού, one night stand fan, αδιάφορου ως προς το τι θέλουν οι γυναίκες.
    Εαν ισχύει το πρώτο, μπράβο για το ύφος, αν και θα μπερδέψει τις πρωτάρες που θα έχουν την ατυχία να το διαβάσουν. Εαν πάλι ισχύει το δέυτερο…..Πρόσεξε μην βρεις καμία κοπέλα που να θεωρεί “αφύσικο” να ικανοποιεί κάποιον που δεν θα της το ανταποδώσει. Δεν έχουμε μόνο γλώσσα, έχουμε και δόντια….
    🙂

  9. eimai gunaika goustarw tous athlitikous tupous…den pisteuw pws kapoios andras tha kontine to genetiko tou organo gia kanena apolutos logo..episis ean meta tin erwtiki praksi to agori mou evlepe tileorasi k den kathotan mazi mou…tha eperne to mpoulo…k an mou zitouse k mpiritsa tha tou eferna 100 alla sto kefali tou..gia tin anikanotita enos andra eisai teleios axristos ama den ksereis min milas….episis pote den tha pidiomoun me kanena gero..enoeite tha ekana sxesi me enan konta stin ilikia mou…..file me tetio mialo pou kouvalas eisai xameno kormi…..

  10. Eisai asxetos!

    Xaxaxax!! Giati sumvouleueis kiolas vre asxete gidovoske?Akou kai apo mena mia sumvouli! 1on pipes=auta pou les kai 2on Eisai antras, sterimenos, teleios asxetos, mikropswlos kai a8lios sto sex! Elpizw na exeis dunata mpratsa gia malakia giati gkomenaki den paizei na sou ka8etai swsta? kai 8es kai mikr00les tromara sou!

  11. ρε τι λεει ο τυπος να πουμε..ελεος..ολοι οι γυμνασμενοι ειναι γκει και φλωρια?ελεος λεμε οκ καποιοι ειναι απο την πολυ καλοπεραση σημερα ολοι γκει γινανε..υπαρχουνε και εξαιαρεσεις εγω κανω 13χρονια πολεμικες τεχνες και δουλευα και σε νυχτερινο μαγαζι..βαλτους να δουλεψουνε απο τα 14 τους να δεις πως γινονται αντρες..ακους εκει τι μπυρες και τι μ@λ@ακιες λεει το ατομο..ετσι αναβουνε οι γυναικες?καλα που ζει!!..βαλτηνε κατω την πατσαβουρα να στρωσει…πολλες αμερικανικες ταινιες βλεπεις φιλε μου..και εννοειται οτι ο οργασμος δεν ερχεται με το που θα μπει το παλαμαρι μεσα..ελεος..ισως δεν το χεις με την γυμναστικη φιλε μου γιαυτο τα λες..

  12. @lila: οχι δεν εισαι λεσβια λινα..απλα καποια ατομα θελουνε και γυναικες και αντρες..εγω προσωπικα ειμαι πολυ str για να θελω αντρες..καλως η καλως δεν θελω να τους βλεπω τους χαλβαδογκει..αλλα αμα οντως σου αρεσε η φαση ξαναδοκιμασε την..αφου σ αρεσε τι να κανουμε..δικη σου η ζωη θα σε απαγορεψει κανεις να κανεις οτι θελεις??δηλαδη δεν σ αρεσουνε οι αντρες καθολου πια??πφφ κριμα παει ακομα μια γυναικα απο τον γαμημενο κοσμο μας..οσο πανε μειωνονται και αυτες 😛

  13. @EIRHNH: πες τα ρε ειρηνη ετσι μπραβο….. τι να κλασει ο χοντρομπαλας θελει και σεξ αυτος ο γκαου που εγραψε το αρθρο..

  14. Συγχαρητήρια στο μαλακά που το έγραψε

  15. Excellent post. I was checking continuously this blog and
    I am impressed! Extremely useful info specifically the last
    part 🙂 I care for such information much. I was looking for this particular information for a very long time.
    Thank you and best of luck.

  16. xameni ora.axristes oi ploirofories

  17. Νικος

    Ρε αυτο το αρθρο μου αλλαξε τον τροπο σκεψης και το πως να λειτουργω με τις γυναικες διπλα μου.Σταματησα το γυμναστηριο,πηγαινω σε καντινες και πλεον με κερνανε ποτα οι γκομενες .ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. skepsu ke ali mia fora

  19. RRRRReeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee… PEXTOU RE AXRISTE PERKI LIANOUME !!!!

  20. This is really attention-grabbing, You’re an overly professional
    blogger. I’ve joined your feed and stay up for in the
    hunt for extra of your excellent post. Also, I’ve shared your
    web site in my social networks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *