Οδηγός Σέξ για νεαρές γυναίκες.

ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΑ. 

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΛΑΛΕΙ ΤΖΙΑΙ ΤΟ ΒΙΚΙΠΕΔΙΑ:

Η σάτιρα επιχειρεί τον εμπαιγμό κάποιας έννοιας ή προσώπου που ο σατιρικός καλλιτέχνης θεωρεί ότι αξίζει τέτοια αντιμετώπιση με σκοπό συχνά τη βελτίωση του αντικειμένου. Γίνεται μέσω μεθόδων όπως η παρωδία, η υπερβολή, η σύγκριση, η αναλογία και η ειρωνεία.

Ενώ η σάτιρα μπορεί να αποτελέσει μέσο διασκέδασης, γι’ αυτό και συχνά είναι βάση του χιούμορ και συνεπώς συστατικό της κωμωδίας, δεν περιορίζεται στον τομέα της ψυχαγωγίας.

ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΜΝΕΤΕ ΚΟΜΜΕΝΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΛΟΥ ΣΑΣ ΤΖΙΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΚΟΥΣ ΣΑΣ.

ΑΜΜΑ ΧΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ.

Το άρθρο αυτό είναι αναδημοσίευση απο ένα πολύ παλίο άρθρο του περιοδικού “Παρα Πέντε”.

Πιθανόν να αναρωτιέστε…
…Γι’ αυτές τις. περίεργες αισθήσεις τον κορμιού σας… γι’ αυτή την κάψα, τις ανατριχίλες που νιώθετε τα τελευταία χρόνια… για όλα εκείνα τα πράγματα που οι γονείς σας σας είπαν ότι θα συζητήσουν μαζί σας “όταν γίνεις αρκετά μεγάλη “. Λοιπόν, εμείς θέλουμε να σου γνωστοποιήσουμε ότι μεγάλωσες ήδη όσο πρέπει!

Αρκετά μεγάλη για να μάθεις τι επιθυμεί να κάνει το σώμα σου. Και πώς να το κάνει. Γιατί είσαι πια αρκετά μεγάλη για να γίνεις μια πλήρως κατατοπισμένη και πεπειραμένη νέα γυναίκα. Είναι σημαντικό να αποκτήσεις αυτές τις πληροφορίες ελεύθερα, καθαρά, πλήρως. Γι’ αυτό το λόγο, πρώτα απ’ όλα —κι είναι πολύ
σημαντικό αυτό — μην ρωτήσεις τους γονείς σου. Ακόμη περισσότερο, μην τους δείξεις αυτόν τον Οδηγό για κανέναν λόγο. Δεν είναι ότι οι γονείς σου δεν επιθυμούν ό.τι καλύτερο για σένα. Αλλά έχουν μεγαλώσει μια παλαιότερη εποχή, όπου τα ζητήματα ζωής και έρωτα θεωρούνταν ζητήματα που προκαλούσαν ντροπή κι αμηχανία… κάτι που έπρεπε, να γίνεται μυστικά. Λοιπόν, εμείς δεν νομίζουμε ότι είναι πράγματα που πρέπει να προκαλούν ντροπή. Εμείς νομίζουμε ότι είναι πράγματα καταπληκτικά. Και θέλουμε να έχεις τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείς ν’ αποκτήσεις τα επόμενα χρόνια. Ετσι άκου,διάβαζε και καλωσόρισες στον υπέροχο κόσμο της ευχαρίστησης.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΑΣΤΗ;
Δυστυχώς πολλοί άντρες, που φαίνονται ελκυστικοί απ’ έξω, είναι στην πραγματικότητα εντελώς ομοφυλόφιλοι — συχνά χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι. Ανδρες ψηλοί, αθλητικοί, ευρύστερνοι, με γυμνασμένα κορμιά, στην πραγματικότητα — ασυνείδητα — κατά βάθος επιθυμούν άλλους άνδρες. Πρέπει ν’ αποφεύγεις σταθερά άνδρες που είναι αθλητές η καλλιτέχνες και άνδρες που ντύνονται κομψά, με ακριβά ρούχα και καθαρά πουκάμισα και φροντισμένα παπούτσια. Αυτοί οι “άνδρες” έχουν μια τάση να ξοδεύουν χρήματα σε πολυτελή γεύματα και ακριβές διασκεδάσεις, σε ταξί και σε δώρα για να καταφέρουν να σε ξεγελάσουν. Οι έμπειροι γνήσιοι άνδρες με αυτοπεποίθηση —το είδος ακριβώς που χρειάζεσαι— δεν νιώθουν ανάγκη ν’ αλλάξουν τις φυσικές αναλογίες του σώματος τους, ούτε να επιδειχτούν. Εχουν χαλαρούς ώμους, μια λογική αναλογία πάχους, συνήθως στο στομάχι, κάτι άφθονο που σου προσφέρει την άνεση στις ιδιωτικές σας στιγμές να πιάνεις — γιατί νομίζεις ότι έχει βγει η, έκφραση “σαρκική απόλαυση” —. Ενα ακόμη σημαντικό σημείο; οι παντρεμένοι άνδρες δεν θα φλυαρήσουν ποτέ για σένα στο σπίτι σου ή στο σχολείο. Ανδρες που επισκέπτονται την πόλη σου σε σύντομο επαγγελματικό ταξίδι είναι διακριτικοί, ευγνώμονες και τους χαρακτηρίζει το πάθος. Αναζήτησε τους.

ΠΟΣΟ… “ΜΕΓΑΛΟΣ”… ΘΑ ‘ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Μην ντρέπεσαι. Είναι σημαντική ερώτηση, και γύρω από το Θέμα υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Ο μέσος όρος του μήκους του πέους ενός άντρα είναι 7-8 εκατοστά. Αντρες με μεγαλύτερο μήκος συχνά καταφεύγουν σε επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις για να το κοντϋνουν. Σε πάχος ο μέσος όρος είναι περίπου στο μέγεθος ενός στυλογράφου.

ΠΟΣΟ… “ΠΟΛΥ”… ΔΙΑΡΚΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ;
Μερικοί άντρες μπορούν να επεκτείνουν τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης περισσότερο κι από το ρεκόρ των 30 δευτερολέπτων. Συνουσία με έναν έμπειρο άντρα μπορεί να φτάσει και τα 45 δευτερόλεπτα. Μια φορά στις χίλιες μπορείτε να πετύχετε έναν άντρα, που μπορεί να κρατήσει και ένα λεπτό. Αν σου συμβεί, μην το πεις στις φιλενάδες σου ότι κατάφερες να’χεις έναν απ’ αυτούς τους πολύτιμους εραστές των 60 δευτερολέπτων.

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΟ;
Ο γυναικείος οργασμός είναι μια αίσθηση που πολύ δύσκολα μπορούμε να εξηγήσουμε με λογία, αλλά οι πλέον ικανοποιημένη και έμπειρες γυναίκες συμφωνούν οτι είναι μια αίσθηση “σαν κάτι να είναι μέσα σου “. Οταν το πέος ενός άντρα είναι μέσα οτο αιδοίο σον ή στο στόμα σον ή στα κωλομέρια σου, αυτό είναι οργασμός. Θα ανακαλύψετε ότι ένας πραγματικά επιδέξιος εραστής εφαρμόζει στον έρωτα την ίδια τεχνική που ένας ειδικός της γαστριμαργίας συμβουλεύει για ένα γεύμα: ν’ αφήνεις πάντα κάτι τις στο πιάτο. Οταν μετά τη συνουσία αισθανθείς γενικά ότι κάτι περισσότερο θα έπρεπε να έχει γίνει και σου έχει μείνει μια αίσθηση ανικανοποίηοης, τότε μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είχες την εμπειρία μιας αξέχαστης ερωτικής πράξης.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ ΟΡΓΑΣΜΟΣ;
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ;
Αυτό είναι μια από τις πιο σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα δυο φύλα. Εάν κοιτάξεις τις εικόνες ενός άντρα και μιας γυναίκας θα δεις ότι το πέος ενός άντρα ταιριάζει τελεία στο στόμα μιας γυναίκας. Απ’ την άλλη, μεριά, το στόμα ενός άντρα δεν ταιριάζει στο αιδοίο μιας γυναίκας. Ετσι, μια γυναίκα το να διεγείρει στοματικά έναν άντρα κάνει μια φυσική πράξη. Ενώ το να βάζει ένας άντρας το στόμα τον στο αιδοίο ή στην πέριξ περιοχή είναι μια πράξη, αφύσικη.

ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ;
Οι άντρες έχουν πολλούς τρόπους να εκφράσουν την ικανοποίηση τους. Η ικανοποιημένη τον όψη ακολουθούμενη από έναν βαθύ ύπνο είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι εσύ κι αυτός είστε τέλειο ζευγάρι. Ενα άλλο παράδειγμα έκφρασης της ανδρικής ικανοποίησης είναι όταν ο άντρας ανάψει αμέσως μετά την τηλεόραση για να δει έναν αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ. Πολλές γυναίκες βρίσκουν μια ιδιαίτερη μετα-ερωτική ικανοποίηση πηγαίνοντας στην κουζίνα και φέρνοντας μια ωραία κρύα μπύρα στον άντρα, μαζί με κάτι ελαφρύ — σάντουιτς, τσιπς, ξηρούς καρπούς— για να βοηθήσουν το ταίρι τους να αναπληρώσει τις θερμίδες που κατανάλωσε.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;
Ανικανότητα είναι αυτό που συμβαίνει όταν ένα κορίτσι ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ να διεγείρει κατάλληλα τον άνδρα. Αυτό συμβαίνει όταν η φάτσα της δεν είναι τέλεια η όταν αυτή μιλάει πάρα πολύ πριν πέσει στο κρεβάτι μαζί του. Οταν αυτό συμβαίνει, μπορείς να τον βοηθήσεις αν του ανάψεις την τηλεόραση σε κάποιον αγώνα ή φέρνοντας του κανένα σαντουϊτσάκι. Μια άλλη πολύ καλή τεχνική για να τον διεγείρεις είναι να καλέσεις μια πραγματικά όμορφη φιλενάδα σου και να κάνετε ό,τι σας ζητήσει, είτε σ’ αυτόν, είτε μεταξύ σας ενώ αυτός θα κοιτάζει.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΤΟ “ΜΥΣΤΗΡΙΟ” ΖΩΝΤΑΝΟ
Ενας καλός τρόπος για ν’ αποφύγετε τα πράγματα να γίνουν βαρετή ρουτίνα είναι ν’ αλλάξεις το στυλ των ρούχων σου. Ζαρτιέρες, μαύρα διαφανή εσώρουχα, δερμάτινα κολλητά, θα βοηθήσουν να προσελκύσεις την προσοχή του. Επίσης, δεν πρέπει να παίζεις μόνο το “ένας-προς-ένα”. Προσκάλεσε την πιο ελκυστική και τσαχπίνα φιλενάδα σου να λάβει μέρος. Μια άλλη τεχνική, —που νομίζουμε ότι είναι, η καλύτερη— είναι να χρησιμοποιείτε ψευδώνυμα. Ας είναι το ταίρι σας ο “Κύριος Αγνωστος”. Μην τον αφήσεις να σου πει που μένει ή να σου αποκαλύψει τον αριθμό του τηλεφώνου του. Θα διαπιστώσετε ότι αυτό δημιουργεί μια θαυμάσια ατμόσφαιρα μυσιηρίου στα ειδύλλια σας.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ;
Οταν ψάχνεις για τον ιδανικό άντρα 30-40 χρονών, παντρεμένος, σε ταξίδι για δουλειές, με παχάκια που επιβεβαιώνουν την αρρενωπότητά του— κάνε μια βόλτα στα μπαρ κεντρικών ξενοδοχείων γύρω στις 8.30 το βράδυ. Κοίταζε τριγύρω και όταν βρεις τον άνθρωπο σου, ξεκούμπωσε τα πάνω τρία από τα τέσσερα κουμπιά της μπλούζας σου, περπατά αργά προς το μέρος του, κλειστού το μάτι, σκύψε πάνω τον και ψιθύρισε του οιο αυτί “Κούκλε, να σε κεράσω ένα ποτό; “Αυτός ο διάλογος πραγματικά σπάει τον πάγο και τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά από κει και πέρα.

Μερικες αλλες σπουδαιες ερωτήσεις

“Εάν μείνω έγγυος, πώς θα ξέρω ποιος είναι ο πατέρας;”
Δεν υπάρχει κανένας απολύτος τρόπος να το μάθεις.

“Πού θα πρέπει να με πάει ένας άντρας;”
Επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί ομοφυλόφιλοι που θέλουν να πηγαίνουν το “ταίρι” τους σε πολυτελή ρεστωράν, εσύ να ψάξεις νια τον άνδρα που προτιμάει τις υπαίθριες καντίνες νια ένα σάντουιτς στο χέρι. Αυτό σημαίνει ότι το μυαλό του δεν είναι στο φαγητό, αλλά ξέρεις πού.

“Τι σημαίνει εάν δεν μου τηλεφωνάει;”
Μπορεί να προσπαθεί να κρατήσει το μυστήριο ζωντανό. Μετά από μερικές βδομάδες, πήγαινε μια βόλτα μέχρι το μπαρ και κοίτα να δεις αν γύρισε. Αν δεν γύρισε, βρες κάποιον άλλο τύπο με τις ίδιες προδιαγραφές και εφάρμοσε την ίδια τεχνική του να “σε κεράσω ένα ποτό κούκλε”. Είναι πολύ πιθανόν να συναντήσετε έναν καινούριο καταπληκτικό εραστή.

71 comments

 1. ‘en megales malakies pou grafete nomizo esis moni sas en xerete tpt pos mporite na “mathenete” tous alou’

 2. Εν ειρωνικό το άρθρο ρε φίλε μου. 🙂

 3. www.adespoti.blogspot.com

  γούστο είχε..αστεία αστεία αλλά ετσι είναι..

 4. ‘honey, u need to get lay.. katalavo oti en gia xazi pou ta les ola touta, alla!! epidi ola ta arthra sou en se paromoio style.. diakrino mian mikrin ellipsi!! sorry!’

 5. Κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο 🙂

 6. ‘File mou, se sygxairo gia to arthro sou, eisai enas poly sosta enimeromeno atomo kai symfono apolyta mazi sou. Dystixos omos einai poly dyskolo na vreis stis meres mas, mia gynaika pou na kserei pragmatika na “kratisei” ton antra tis. (me tous tropous pou anafereis pio pano) Dystixos omos, exeis kaneis ena mikro lathos. Pollaplos orgasmos yparxei: Einai i periptosi pou enas antras kanei erota me pollaples gynaikes!!! Den ksero giati den to gnorizeis afto alla tha eprepe. Anyways, ola ta ypoloipa einai sosta. Efxaristo gia tin epivevaiosi.’

 7. Φίλε μου σε ευχαριστώ. Θα το προσθέσω στην επόμενη ανανέωση 😉

 8. Ma pios egrapse toutes tes malakies? En esxi pollaplo orgasmo? Ela na sou kamw ma8ima pas ton pollaplo orgasmo. Malakies…

 9. Αγαπητέ/ή φίλε/ή Μπορείς να μας στείλεις μια διατριβή πάνω στις εμπειρίες σου και να την δημοσιεύσουμε!!

 10. Αθηνα

  ‘Παραδεξου τουλαχιστον οτι ΠΟΤΕ ενας αντρας δε θα ηταν ευχαριστημενος με μια τετοια “ιδεατη”γυναικα!οπςς κι εμεις,ειστε κι εσεις μαζοχες’

 11. ‘Οι άντρες είναι ευχαριστημένοι με λίγα πράγματα (τσίπς,μπύρα,τηλεόραση και διάφορα παρόμοια).. Οι γύναικες δεν είναι ευχαριστημένες ποτέ και με τίποτα :-)’

 12. ‘Αγαπητη Αθηνα, Καταρχας δεν υπαρχει ποτε τιποτε “τελειο” η κανεις που να ειναι “τελειος”. Αυτο πιστευω εγω τουλαχιστον. Ενας αντρας ομως, δεν χρειαζεται και πολλα για να είναι ευχαριστημενος, οπως αναφερουμε και πιο πανω. Πιστευω οτι ειμαστε σχετικα απλοί και δεν χρειαζομαστε πολλα για να νοιωσουμε “content” δηλαδη “πληρης”. Βεβαια δεν θα διαφωνησω στο οτι οσο πιο “τελεια” (σε εισαγωγικα, πρόσεξε) ειναι για μας μια γυναικα με βαση καποιες προτιμησεις μας τοσο το καλυτερο. Αλλα παντα οι προτιμησεις διαφερουν απο τον ενα στον αλλο. Ο/Η καθε αντρας/γυναικα ειναι ξεχωριστοι με τον δικο τους τροπο και τα δικα τους χαρισματα, τροπους, κτλ και αυτο ειναι που τους κανει ξεχωριστους…. Αλλα και παλι επαναλαμβανω, για μας τους αντρες οσο πιο απλα ειναι τα πραγματα (πιστευω) τοσο το καλυτερο. Για εμας, το “οχι” σημαινει οχι και το “ναι” σημαινει ναι. Ενω για τις γυναικες, απο την λιγη πειρα που εχω, δεν μπορω να πω οτι ισχυει ακριβως αυτο. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μας λετε απλα αυτα που θελετε να μας πειτε, και προτιματε να τα γυροφερνετε. Αυτο δεν το καταλαβαινω και ουδεποτε θα το καταλαβω… Και θα συμφωνησω (Joshoua) οτι οι γυναικες σπανια θα νοιωσουν “πληρης”.’

 13. poly kalo!!!eisai apolyta pliroforimeni.sigoyra tha diafotiseis pola atoma 😀

 14. ΝΙΚΟΣ

  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ… ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ… ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ. ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ…

 15. 😡

 16. Εμενα παντως ενα μου αρεσε και συμφωνω με οσα ειπε στο κειμενο,το να φέρει και την φιλη της για τριο είναι το καλύτερο πραγμα πιστέψτε με

 17. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ…….

 18. re koumpare polla prixtiko tounta mails sinexeia ;p

 19. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ4EVER

  ΜΜΜ…ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ! ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
  ΛΟΙΠΟΝ..

  ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΚΕΤΗΔΕΣ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΙ??? ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ???
  Π.Χ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΛΕΩ, ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΟ 1.73 (ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!), 35ΧΡΟΝΩΝ(ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΤΕΡΟΣ!), ΜΕ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΚΟΚΕΤΗΣ, ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΜΑ ΣΟΥΤΡΑ ΑΠ΄ ΕΞΩ! ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ! ΜΟΝΟ ΣΤΑ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ” ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΓΚΕΙ, ΚΑΙ ΣΤΟ “ΣΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ”! ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ! ΚΑΙ Ο “ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ” ΕΠΙΣΗΣ!

  ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΣΜΟ…1. ΑΜΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙΣ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ!
  2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ? ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ? ΟΚ…ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ SN!

  ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ!…

  ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΙΔΡΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΧΙ!

  ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ..ΑΑΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΟΥ!

  ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ…

  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ DNA(ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ G)

  ΤΑ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΤΥΧΕΣ ΣΠΑΓΓΟ!

  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ! ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ 8322838@3##$^^&&& ΦΟΡΕΣ ΟΣΟ ΕΣΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ!

 20. hahahahahahahaha
  foveri empnevsi avto to ar8ro kai ontos einai poli palio
  pou to 8imi8ikes hahahahah

 21. Πολυ κακό για το τίποτα!!! Εν αστείο αν το σκεφτείς. Συζυτούμε ώρες για κάτι που διαρκεί, αν είσαι τυχερός, 15 λεπτά!!!

 22. ti malakies grafete re?

  7-8 ekatosta?
  30-60 sec?
  artsithkia tis tianisis

  den xerete ti sas ginete nomizo re ego
  entometaxi o nous sas en pas ton poutso

 23. μπορω να σας πω οτι λετε πολυ μεγαλες μαλακιες που τις διαβαζει ο κοσμακης και καραφλιαζει. ενταξει καποιος που ξερει για το σεξ και εχει εμπειρια για αυτα, καποιος ομως που δεν ξερει “χωρις να θελω να προσβαλω κανεναν” καθεται και πιστευει τις μαλακιες σας. ειναι δυνατον να ειναι φυσικο οταν περνουμε πιπα σε εναν αντρα και δεν ειναι φυσικο οταν μας κανουνε στοματικο? αν η γυναικα ειναι καθαρη, περιποιημενη στη ευαισθητη περιοχη και ο αντρας θελει κανει τελειο στοματικο.δεν χρειαζεται και να τους προσβαλετε λεγοντας οτι δεν ικανοποιουν τις γυναικες ελεος. αν παλι δεν ξερει δεν πειραζει θα μαθει αρκει να του ζητας εσυ πως σ αρεσει να σ κανει και θα γινει εξπερ. οσο για το αλλο που ειπατε μεγαλη παπαρα. ειναι δυνατον να χαρακτηριζεις καποιον στις σεξουαλικες του προτιμησεις οσον αφορα το πως ντυνεται. αν καποιος ειναι φραγκατος μπορει να παει την κοπελα του και καθε μερα στα μπουζουκια που λεει ο λογος, αν καποιος παλι δεν ειναι μπορει να την βγαζουνε στις καφετερειες και σε βολτες πιο το προβλημα αρκει να περναει αυτη καλα. οσο για την ανικανοτητα δεν σημαινει παντα οτι φταιμε εμεις οι γυναικες, οταν ενας αντρας κατα την σεξουαλικη επαφη δεν εχει στυση η δεν μπορει να τελειωσει. μπορει οντως να μην του αρεσει η κοπελα μπορει να περασε δυσκολη μερα, μπορει και ομως να εχει προβλημα.

 24. LoooL .. mporw na pw dn eimai idiaitera empeiros ( dn exw kanei sex me panw apo 10 diaforetikes gunaikes).. eimai 18 xronwn.. alla ola ta parapanw einai malakies kai paraplanitika.. etsi kai ta diavasei ena koritsaki auta.. to katestrepses.. to internet einai enas topos pou ola pernane.. kai auto to arthro tha to diavasoun polles anidees kopelitses..

 25. αρα συμφωνεις μαζι μου δηλαδη?

 26. μιτσοσ

  t mlkies grafete r o gymnasmenos antras metraei oxi aytoi me tn baka!t na eic gymnasmenos dn simainei oti eisai k omofilofilos ayta ta lene oi antres me paxakia g na tous fygei to komplex kai episis o mesos oros peous dn ein 7 me 8 alla 12 me 15!7 me 8 eisai mikropoulhs!

 27. oti malakia sou katebei apo ti myalo pas k tn grafeis!! ti na pw 8a to diavasei kai kanenas k 8a nomizei pws einai alh8eia ola auta…. :S

 28. ΓΙΩΡΓΟΣ

  @KELLY: κελλι μην προσβαλεισ τουσ αλλους.μου αρεσει το σεξ.θεσ να βρεθουμε?αγριο σεξ.

 29. ΓΙΩΡΓΟΣ

  @KELLY: κελλι μην προσβαλεισ τουσ αλλους.μου αρεσει το σεξ.θεσ να βρεθουμε?αγριο σεξ.ειναι οκ?

 30. αυτο το άρθρο μόνο ένας μικροτσούτσουνος θα το έγραφε

 31. kwvw to kefali mou oti afto to exei dimosieysei antras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 32. POU ZEIS?Δυστυχώς πολλοί άντρες, που φαίνονται ελκυστικοί απ’ έξω, είναι στην πραγματικότητα εντελώς ομοφυλόφιλοι — συχνά χωρίς να το ξέρουν οι ίδιοι. Ανδρες ψηλοί, αθλητικοί, ευρύστερνοι, με γυμνασμένα κορμιά, στην πραγματικότητα — ασυνείδητα — κατά βάθος επιθυμούν άλλους άνδρες…PIOS SOU TA EMATHE AFTA?OLO MALAKIES!

 33. re file prgmtk tin paleueis?? re malaka mia kopelitsa mporei na 9elei na enimero9ei kai ka9ese kai les tetoies malakies? sovarepsou more malaka ti ka9ese kai kaneis olo auto an dn to kaneis swsta?? gtp eisai megale gtp, to diko s axti gia tis gomenes to vgazeis sto net legontas pipes :S
  eleooooooos

 34. YAA SAS PAIDIA EIMAI 16 XRONON KI EXO MIA SXESH 1 XRONO…TON AGAPO KAI ME AGAPA..AYTOS EINAI 27 XRONON…KAI MERIKES FORES ME STRIMOXNEI GIA NA KANUME SEX…EGO ALI9IA EINAI OTI 9ELLO NA ME GAMISEI ALLA …EINAI FUSIKO OTI EXO ANXOS MIPOS KANO KANENA LA9OS KAI TON KSENEROSO….MOA FORA PIGE TN POUTSO TOU STO STOMA M …GA NA TOU KANO PIPA…EKANA LIGO ALLA EPEIDH EIMASTA STIS TOUALETES ….,KAFETERIAS….STAMATHSAME MOLIS AKOUSAME VHMATA NA ERXODAI….TORA OMOS MOU ZHTAEI SINEXOS NA KANO KOPANES KAI NA PIGAINO SPITI T …EXO PAEI POLLES FORES ALLA PROSPA9O NA SIZITAME ALLA 9EMATA….ALLA …NA PO TN ALI9IA 9ELO PL PL…KAI MALLON 9A TO KANO….ALLA AN TN KSENEROSO?DLD ME LG LOGIA AN DN TN IKANOPOIHSO?TI NA KANO PAIDIA?

 35. σεξξξξξξξξξξξξξξξξξξξπολι

 36. εισαι γυναικα σου αρεσει σεξ πολη και θεσ να εισαι καλα μια τσγαρα και σοκολατα και σεξ μεχρι προι email [email protected]

 37. καλησπερα κυρια μου ειμαι απο αυρια

 38. σεξ πολη μεχρι………….. 30χ 1,88υψ 68 κγ σασ περιμεινω 6994410186

 39. σεξυυυυυυυυυυυυυ

 40. jim gerassis

  Ο μέσος όρος του μήκους του πέους ενός άντρα είναι 7-8 εκατοστά. Πλάκα μας κάνεις. Άμα τον είχα όχι 7-8 αλλά 13-15 εκατοστά θα είχα πάθει κατάθλιψη.
  Γνώρισε καμία κυριλέ γκόμενα και πήγαινέ την στη καντίνα για φαγήτο. Μόνο μη ξεχάσεις να ντυθείς κατάληλα.
  “Ακου κούκλε να σε κεράσω ένα ποτο” η δικιά μου απάντηση θα ήταν “Κούκλα ποσο πάει το μαλί?”

 41. jim gerassis

  @ARETH: Δεν υπάρχει σοβαρός άνδρας 27 χρονών που να πηγαίνει με 16χρονη. Μη του κάτσεις με τίποτε

 42. ποια σοβαρη γυναικ να ζηει αυτοι στγμε για σεξ

 43. ntaksei..to oti to exei grapsei antras einai KSEKATHARO! hahahha
  gelasa polu pantws!

 44. ti einai ayta pou les edw re? ta vlepei kai kosmos!! anthrwpoi ta vlepoun oxi zwa!!! to 98% apo ayta einai lanthasmena kai pseytka…

 45. @ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ4EVER: file m ime gineka k nomizo pos 8a simfoniso apolita mazi s…malon o sigrafeas aftu tu kimenu…exi berdepsi kapia pragmata!

 46. @Billakos: pesta billako!

 47. Hahahaha. Areskei mou pou eshi atoma pou nomizoun oti sovaromila.

  Zwares. Axaparoi.

 48. Xaxaxaxa. Eirwniko einai to keimeno. Zwa e zwa. Axaparoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *