Κατακλυσμός

Το τριήμερο του κατακλυσμού, είπα να κλείσω ένα σπίτι αγροτουρισμού, να μείνω με την γυναίκα μου. Ήβρα στο ίντερνετ ένα σπίτι/δωμάτιο στο Μαρώνι που λαμβάνοντας υπόψην τες φωτογραφίες, έμοιαζε προεδρική σουίττα, στο πιο χωρκάτικο όμως.
Επλάναρα τα ούλλα μες τον νού μου, να αφήκω το μωρό σε όποια γιαγιά το διεκδικήσει πρώτη τζαι να φυγαδεύσω την γυναίκα μου χωρίς να πω σε κανένα που ακριβώς πάμε. Να κλείσω κινητά, ίντερνετ, τζαι να κόψω τες εύκολες μεθόδους επικοινωνίας μαζί μας. Αν εσυνέβενε κάτι επείγον, θα μας έβρεισκε είτε η αστυνομία είτε η πυροσβεστική. What happens in Maroni, stays in Maroni.
Για να είμαι ειλικρινής, που τες φωτογραφίες στο ίντερνετ, επροβλημάτισε με το γεγονός ότι το δωμάτιο έμοιαζε να έσιει παραπάνω καθρέφτες από ότι εχρειάζετουν. Λάθος μου, εν το ανάλυσα παραπάνω.
Στην ουσία όμως, οι καθρέφτες ήταν τζιαμέ για να φαίνεται το δωμάτιο πιο μεγάλο στες φωτογραφίες. Μόλις μας άνοιξε η ιδιοκτήτρια για να μπούμε, εκατάλαβα την παραποθκιά που έκαμε. Το δωμάτιο ήταν, με την καλύτερη έννοια, λλίο μεγαλύτερο που ένα γουμά. Αν το εγέμωνες νερό τζαι έβαλλες χρυσόψαρο μέσα, θα επάθθενε κλειστοφοβία. Εμπήκαμε μέσα, εβάλαμε τες βαλίτσες στην μέση του δωματίου τζαι δεν είσιεν τόπο να θκιαλλάξουμε. Εδιούσαμεν ο ένας πάνω στον άλλο.
Οι τοίχοι βαμμένοι κοκκινοι σε συνδυασμό με τα κυπριακά τα κεντήματα πας το τραπεζάκι τζαι τους καθρέφτες. Αν εγυρίζετουν ποττέ Κυπριακή ταινία πορνό την δεκαετία του 60, δαμέ θα εγυρίζετουν.
Το πρόβλημα ήταν ότι τζιαι το δωμάτιο εμύριζε σάννα τζαι εκάμαν σέξ μέσα καμια εικοσαριά άτομα, είτε μαζί, είτε ετεροχρονισμένα σε τακτά χρονικά διαστήματα τζαι χωρίς κάποιος να ενδιαφερτεί να ανοίξει κανένα παράθυρο.
Άντεξα κανένα εικοσάλεπτο μέσα. Φκάιννω έξω στην αυλή τζαι πιάννω την ιδιοκτήτρια τηλέφωνο. Εξηγώ της ότι εν διακοπές με την γενέκα μου που έθελα να έρτω τζαι όι να νοικιάσω δωμάτιο για να αναγιώσω σιοιροκούνελλα. Ευγενέστατος όπως πάντα.
Φυσικά, η κλασσική Κυπριακή απάντηση ήταν ότι το δωμάτιο εν υπέροχο τζαι εμείς είμαστε ιδιότροποι. Συγκεκριμένα, το ενοικιάσαν πρόσφατα για 10 μερες κάποιοι Ευρωπαίοι τζαι εμείναν κατενθουσιασμένοι. Επειδή όμως εν ήθελε να συζητήσει άλλο, επρότεινε να μας δώσει πίσω τα μισά λεφτά, για να μεν χάσει τζαι τζείνη ούλλο το κέρδος του τριημέρου.
Εξέχασα τους καλούς μου τρόπους, έκλεισα τα μάθκια μου τζαι άνοιξα το στόμα μου. Μόλις ανέφερα τον ΚΟΤ, αυτόματα άλλαξε διάθεση τζαι επροθυμοποιήθηκε να μου δώσει τα λεφτά μου πίσω τζαι να πάω στο καλό.
Σκέφτου να ήμουν Γερμανός για παράδειγμα τζαι να εταξίδευκα χιλιάδες μίλια για να πάω να μείνω σε τούτο το δωμάτιο, νομιζόμενος ότι εν καλό. Τζαι να καταλήξω στον γουμά της Κυπραίας, που τον εμετάτρεψε σε δωμάτιο τάχα αγροτουριστικό. Γιατί όποιος κοτσάρει ένα λευκαρίτικο πάνω σε ένα τραπεζάκι, κάμνει παραδοσιακό, αγροτουριστικό δωμάτιο τζαι θέλει το ένα, αλλό ‘να για να το νοικιάσει.
Τζαι μετά διερωτούμαστε που επήαν οι τουρίστες.

8 comments

 1. Βάλε καμιάν φωτογραφία να δούμεν το δωμάτιο.
  Οξά εν σε εφόρεν να στέκεις τζαι να κρατάς τζαι τη φωτογραφική; 😐

 2. Για να μεν με φκάλλετε πελλό.
  Έτο, http://imgur.com/Rt9Q5No
  Σίουρα νομίζεις ότι εν μεγάλο έννε;
  Το τι κάμνει μια φωτογραφική εν απίστευτο.. 🙂

 3. ΚΑΙ με king-size κρεβάτι!
  Ε τί άλλον θέλεις σιόρ;
  Θώρε πλάτσαν!

 4. Όϊ ρε, αμάν γαουροτζυλίστραν που ήυρες!

 5. τον κοτ έπρεπεν να πάρεις για να τον βρίσεις παραπάνω που την Κυρίαν, διότι τζιείνος είναι που βαφτίζει τους γουμάες αγροτουρίστικά τζιαι κάμνει τα τζιαι με την βούλλαν.

  Ελπίζω να ήβρες άλλον τόπον να ερωτεφτής τζιαι να μεν έκατσες να κασιανίζεις νεύρα ούλλον το σαββατοκυρίακον 🙂

 6. Εγελάσαν σου τζιαι με τον καθρέφτην, τζιαι με την perspective που επιάσαν την φωτογραφίαν. Αν μεν εβρώμεν θα εμπορούσες να κάμεις χρήσην της σκηνοθεσίας τζιαι να νοιώσεις pornostar τζιαι μετά να πάεις να φουμίζεσαι όπως τον φκιαλάν τον υπουργόν 🙂

  Πάει πάντως το ανέκδοτον “άλλην μας εδείξαν τζιαι άλλην μας εμπήξαν” 🙂

 7. Εν ξερω τι εγινε αλλα εφκηκαν μου τα τελευταια σου ποστς μονοφατσια στο feedly μου εχτες. εθκιαβασα τα ουλλα αλλα ειπα να μεν σε σπαμαρω με σχολια σε ουλλα για αυτο θα σταθω σε τουτο μονο.

  νομιζω οτι πρεπει να ειδοποιηθει τζιε ο ΚΟΤ καπως. αν γινουν πολλα παραπονα μπορει να αρκεψουν να θωρουν πιο προσεκτικα τα κριτηρια για τι να καθοριζεται ως αγροτουρισμος

 8. @Dreamer: Εν έγινε κάτι 🙂
  Απλά κάθε καμπόσο τζιαιρό φκάλλω τα άρθρα μου πάνω στην σελίδα (λάθος μου, κανονικά πρέπει να τα φκάλλω μόλις τα γράφω) τζιαι έτσι πελλανίσκουν τα RSS του ίττερνετ. Εχτές έφκαλα πας τα 35 άρθρα πάνω 😀
  @Aceras: Ρε φιλέ ήβρα ένα αγροτουριστικό στον Κάτω Δρύ, έφυεν η κκελλέ μου. Ποτζείνα που μινίσκεις μέσα τζιαι εν θέλεις να φκαίννεις έξω 🙂
  Τα πλάσματα ήταν ευγενικότατα, έστω τζιαι αν επήαμε τελευταία στιγμή τζιαι εδώκαν μας το πιο καλό δωμάτιο σε πιο χαμηλή τιμή επειδή εταλαιπωρήσαν μας οι προηγούμενη. Εν τα “Παλατάκια” στο Κάτω Δρυ. Ο άνθρωπος που το έσιει εν Ελβετός (!!!) τζιαι εκόψαμε καμπόσες κουβέντες.
  Εν δαμέ το site τους http://palatakia.com/en/home
  Όσον για την άλλη ρε φίλε, απλά έσβησα την που το νού μου. Σε κάποια φάση είπε μου ότι εν θα μου δώκει μπακκίρα τζιαι να πάω να γυρέψω τα ρυάλλια μου στο ίττερνετ.
  Είπα της ότι εννα πάω στον ΚΟΤ τζιαι έκλωσεν ολόισια.
  Άσε ρε φίλε, αν ίσιεν νου, θα μου εδύαν τα λεφτά μου πίσω, τζιαι να μου ελάλεν να ξαναπάω άλλη μέρα, να μου δώκει το καλύτερο της δωμάτιο τζιαι να μεν έχω παράπονο.
  Τωρά δεν θα ξαναπατήσω τζιαι ούτε θα το προτείνω σε κανένα άλλο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *