Αυτόματη μουσική στα Blogs.

Λοιπόν…

Επρόσεξα τον τελευταίο τζιαιρό ότι πολλές σελίδες, τζιαι συγκεκριμένα διάφορα blogs εβάλαν ενα μασκαραλικκούι στην μπάρα τους, που παίζει μουσική.

Άσχετο αν η μουσική εν καλή ή όχι, εμένα τσακρούν τα νεύρα μου αμα μπαίννω μες την σελίδα τζιαι ολόισια ξεκινά μουσική που το πούποτε. Ειδικά άμα κάθουμε ήρεμος τζιαι εν τζιαι τα μεγάφωνα νάκκουρι δυναμωμένα, αρκέφκει το τάμπα-τούμπα τζιαμέ που εν το περιμένω τζιαι αντζιελοσσίαζουμε.

Βασικό πολλά, για ούλλους όσους έχουν σελίδα, είτε εν νέοι μες το ίντερνετ, είτε ασχολούνται που χρόνια.

Η αυτόματη μουσική, κάμνει παραπάνω ζημία στην σελίδα, παρά καλό.

Τζιαι εξηγώ κάποιους λόγους ποιό κάτω:

1) Η μουσική που εθκιαλέξετε, πολλά πιθανόν να μεν αρέσκει σε κανέναν άλλο εκτός που εσάς. Ακόμα τζιαι αν αρέσκει σε κάποιον που τους επισκέπτες, εν νομίζετε ότι εννα την έβαλλε μόνος του να την ακούσει;

2) Ακόμα τζιαι αν έσιη κουμπί για στόπ. Ο επισκέπτης εννα φάει μία φάουσα ώρα να το έβρει τζιαι να το πατήσει για να παρετίσει. Για να μεν πω ότι, αμα δουλεύκει με Firefox ο επισκέπτης εννα φάει αλλό τόση ώρα να έβρει ποιό tab που ούλλα παίζει μουσική.

3) Tο ποίο πιθανόν εν ότι ο επισκέπτης σας ήδη ακούει μουσική.Έτσι το τραούδι που εβάλετε να παίζει αυτόματα, εννα νεκατώννετε με τζίνο που ακούει ο επισκέπτης τζιαι να σπάζουν τα νεύρα του. Η σελίδα σας έννεν, ραδιούι!!

4) Που τεχνικής άποψης εν επιτυγχάνετε τίποτε εκτός του να κάμνετε την σελίδα σας να γίνεται πιό αργή σε κάποιες περιπτώσεις.

5) Κάποιος που εν δουλεία τζιαι εν προλαβαίνει να κλείσει μεγάφωνα κλπ, ολόισια εννα κλείσει την σελίδα σας μόλις ακούσει την μουσική.

6) Στο τέλος της ημέρας, οι παραπάνω που βάλλουν τούτη τη μαλακία πας την σελίδα, βάλλουν την για να κάμουν χαιχούι στις αρκές. Μετά απλά βαρκούνται να αλλάσουν τα τραούθκια, τζιαι γίνεται ακόμα ποιό σπαστικό επειδή όποτε μπαίνει κάποιος στην σελίδα παίζει το ίδιο τραούδι!!

Με λλία λόγια..

Μεν βάλλετε αυτόματη μουσική στις σελίδες σας ή αν θα βάλλετε, βάρτε την να μεν ξεκινά αυτόματα. Όποιος θέλει να ακούσει, απλά εννα πατά play τζιαι να ακούει.

Μια ευγενική προσφορά του Joshoua.

Ανανέωση 27/02/08:

Σήμερα επειδή εσπάσαν τα νεύρα μου που άνοιξα τα μπλόγκς τζιαι επέζαν ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΡΑΟΥΘΚΙΑ την ίδια ώρα, αποφάσισα ότι όποιο μπλόγκ εσιη τούτη τη μαλακία με την μουσική πάνω του θα φεύκει που τα λίνκς μου.

Σήμερα έφια τρείς. Εν τζιαι να με σπάσουν εμένα.

7 comments

  1. Εκάλυψες με.

  2. Πες τα, πες τα! Πόσο σε νιώθω, δε λέγεται. 🙂

  3. Χαχα συμφωνώ! ειδίκα σε τζίνο με τα τάπς του φάιαρφοξ. Θυμούμε μιάν φορά που έκαμα το λάθος τζιαι άνοιξα ούλλα μου τα πούκμαρκς ταυτόχρονα, ακουούνταν 4 διαφορετικά τραούθκια. Ώστι να έβρω πού εν το καθένα να το σταματήσω…

    Φυσικά έσηει τζιαι εξερέσεις οπως http://hlithioagrino.blogspot.com/2007/12/blog-post_12.html που η μουσική εν το κεραζούι στην τούρτα

  4. “Στο τέλος της ημέρας” είναι η φράση που μου σπάζει τα νεύρα όσον μου σπάζουν τα νεύρα τζαι τα “μπλογκ ραδιουιν” που αναφέρεις. Ο λόγοι είναι οι εξής:

    1. Δεν έσιει κυπραίον πολιτικόν που να μην την χρησημοποιά 5 φορές σε κάθε συνέντευξη για να δείξει το recherché λεξιλόγιον του.

    2. Δεν έχει δημοσιογράφον των κυπριακών μέσων που να μεν αναφέρει την έκφρασην τουλάχιστον 2 φορές σε μιαν εκπομπήν για να δείξει με πόσην ευχαίριαν χρησημοποιά την ελληνική γλώσσαν.

    3. Η φράση είναι εισαγόμενη εξ Αθηνών. Ήμουν πριν λλίες μέρες σε συνέδριον τζαι δεν επέρασεν σύνεδρος που το βήμαν χωρίς να πεί την φράση. 20 ομιλίες την ημέραν, εφατσιήσαν 20 φορές οι πιέλλες μου.

    4. Στο τέλος της ημέρας, η έκφραση τούτη εν εισαγόμενη που αλλού. Ήμουν προχτές στο γραφείον ενός hi Ελβετού διευθυντή εταιρίας που τζείνες που το παίζουν new τζαι cool μαναντζμεντ. Ο τύπος μου εφάκκαν ήδη στα νεύρα με την φτώσιαν της αγωγής του που δεν επήαιννεν πέραν του να μετρά φράγκα. “At the end of the day ” σύρνει μου με μιάν προφοράν γαλλοελβετού επαρχιώτη που θέλει να το παίξει παριζιάνος, τί παριζιάνος, Νιουγιορκέζος τζαι βάλε… Εφόρησα τα, όι τόσον για τον τύπον που έτσι τζαι αλλοιώς δεν τον χωνεύκω για άλλους λόγους, αλλά γιατί επαρελάσαν στιγμιαία απο τον νούν μου ο Χριστόφιας, ο Κασουλίδης, ο Τάσσος, ο νύν κυβερνητικός εκπρώσωπος, ο πρώην, ο πρώην πρώην, οι δημοσιογράφοι του Πολίτη, οι δημοσιογράφοι του Άστρα, οι του ΡΙΚ.

    Ε όι ρε Joshoua τζαι συ τωρά. Ειδικά άμαν γράφεις εις άπταιστην κυπριακήν. Άμαν καλαμαρίζεις σικκιμέ, λάλε το. Άμαν μιλάς κανονικά δεν ταιρκάζει ; ).

    Εισηγούμαι να ξορατίσουμεν την φράσην από την γραπτήν κυπριακήν διάλεχτον!!

    Ευγενική προσφορά του Acera.

  5. “Τι σκατά θα βάλουνε μέσα σε τόσους σωλήνεεεεεεεεεεεες”
    🙂 θα προσπαθήσω να μην σε ξανανευριάσω επειδή είσαι ο παππούς μας
    Ευχαριστούμε για την προσφορά σου φίλε! 😉

  6. επειδή φαίνεσαι κκομπιουτεράς, πήαιννε να εξηγήσεις της δασκαλούας που ζητά βοήθειαν πως να ξικάμει την αυτόματην μουσικήν που το μπλογκ της. Να προχωρήσεις έτσι πέρα που την θεωρίαν 😉

  7. Tin mousiki ouk elatto paradoso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *