Τωρά τι;

Οι Τουρκοκύπριοι κάμνουν πίσω, ήβραν τα καλά της ψυσιής τους. Να τους φταίξει κανένας, ότι τάχα εν δέχουνται να λυθεί το Κυπριακό, εν γίνεται.

Εννα πούν, “Πριν τέσσερα χρόνια, εν εσείς που εν εθέλετε.”

Η κυβέρνηση, άρκεψε τζιαι χάννει τα. Εμείναν της οι μεγάλες κουβέντες τζιαι οι ιδεολογίες.

Ο Τάσσος στο νοσοκομείο. Ψυχομασιεί.

Σε κανένα εν αξίζει να ταλαιπωρηθεί πριν να πεθάνει. Ούλλοι αξίζουν ενα ήρεμο, μοναχικό θάνατο.

Εν τέλει εννα φύει τζιαι τούτος.

Εμείς τζιαι τα κοπελλούθκια μας που εννα μείνουμε να κουβαλούμε το “ηρωικό” όχι, σαν την κατάρα, τι θα κάμουμε;

Τωρά που εν θα έσιει κανένα να σύρουμε το φταίξιμο…

Τωρά τι;

6 comments

  1. Μην ανησυχείς. Θα συνεχίσουμε να ζούμε με τους βάρβαρούς μας. Δε θα πενθήσει και για μας κάποιος Καβάφης

  2. το δικο μου το όχι ειναι ΠΟΛΛΑ ΟΧΙ μαζι
    Ε οχι δεν εχουμε και κανεναν να ριξουμε το φταίξιμο!…
    Ε, όχι να ξεχασουμε ποιος ευθυνεται για τι
    ε, όχι και να φταίνε τα κοπελουθκια μας για τη διαιρεση της Κυπρου,
    ε οχι και να μιλα ο Χριστοφιας στο CTP λες και απευθυνεται στα δικα του αρνια [Διαβαστε τη συνεντευξη του Σογερ σημερα στην Αληθεια]
    ε, όχι και να περιμενουμε να πεθανει καποιος για να ειναι “ελευθεροι” καποιοι σε καποια παρωχημενα κόμματα μπας και γινει κατι το οποίο ξερουμε οτι δεν θα γίνει,
    ε, οχι και να αποσιωπουμε την ενισχυση των τραπεζων και ντιβελοπερς για να συνεχιση η Κυπριακη Δημοκρατια να συντηρει τον εαυτο της σε βαρος του “λαου” της (σικ) [ε/κ, τ/κ, και λοιπων που αναφέρονται ποτέ]
    ε, ΟΧΙ και να καθομαστε να θωρουμε κάποιους να συνεχιζουν να προσβαλλουμε την νοημοσυνη όλων των Κυπρίων…

  3. panaisompatsos

    Ε ΟΧΙ ρε γμτ,εν το επερίμενα!!!

  4. Ίσως εν η ώρα να καταλάβουμεν ότι όσον συμπεριφερόμαστιν ώς θύματα που ζητούν το δίκαιον τους στην διεθνήν αρρέναν εν να συνεχίσουμεν να είμαστιν τα θύματα. Όταν το δίκαιον μας δεν το ήβραμεν το 75 που είσιεν 200 000 πλάσματα μες τα τσιατίρκα, 2000 μανάες που εκλαίαν τα παιθκιά τους που αγνοούνταν, θα το έβρουμεν τωρά; Σιγά σιόρ.

    Θα πω τζιαι μιαν βλασφημίαν. Όσον η έννοια μας είναι ο αντικατοχικός αγώνας, θα τρώμεν τες συνέπειες της κατοχής. Τζιειαμέ, κανονικόν παιχνίδιν sado-mazo.

    Αν δεν έβρουμεν ποιά εν τα κοινά συφφέροντα μας με την Τουρκίαν (αν έχουμεν) ώστε η Τουρκία να γινεί σύμμαχος αντί εχθρός τζιειαμέ εν να είμαστιν αλλό 40 χρόνια. Έσιει τρόπον η Τουρκία να εξυπηρετεί τα ΟΛΑ τα συφφέροντα της τζιαι εμείς να τα εξυπηρετούμεν ΔΙΠΛΑ, ΟΛΑ τα δικά μας; Αν έχει, ας παρετήσουμεν να γυρέφκουμεν πως να την “νικήσουμεν” διότι έχουμεν δίκαιον τζιαι ας κάμουμεν αλίσς-βερίσς. Αν δεν έχει, ας βάλουμεν τον Λιλλίκκαν πρόεδρον τζιαι τον Ματσάκην συνομιλητήν να πάσιν να διαπραγματευτούν μιαν έντιμην διχοτόμισην να πιάουμεν τουλάχιστον πίσω λλίον έδαφος. Οι Τούρτζιοι σίουρα δέχουνται να ρίξουν το μερίδιον τους σε 22% εδάφους με αντάλλαγμαν την διχοτόμισην. Σε 5 χρόνια δεν θα το δέχουνται ούτε τούτον.

  5. stalamatia

    Αθυμάστε ένα παιχνίδι που επαίζαμεν μικροί?Μπορεί ακόμα να το παίζουν.Εβάζαμε νια πέτρα ή κάτι άλλο μες το χέρι μας κρυφά και λέγαμε σε κάποιον τίνοντας τα χέρια μπροστά να βρεί που είναι.Λέω να γράψουν όλοι οι ψηφοφόροι μέσα στις παλάμες τους στην μίαν ένα όχι και στην άλλη ένα ναι . Μετά να απλώσουν τα χέρια μπροστά με κλειστές παλάμες και να περνά ο Χριστόφιας να διαλέγει .Ρουλέτα κανονική.Που ξέρετε μπορεί να λυθεί .Βέβαια εγώ εν είμαι ψηφοφόρος και έτσι μπορώ να σκέφτομαι διάφορα σενάρια.

  6. panaisompatsos

    @stalamatia Σάννα μου τζιε πιστώννεις τον Χριστόφκιαν με πολλήν δημοκρατίαν.
    Σάννα μου!!!!!!!!!!!
    Nαί ώς γεγονός, τούτον εν σενάριον….. επιστημονικής φαντασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *